Subvenció de Foment de l’Ocupació Convocatòria 2022

La Diputació de Tarragona, en una mostra de suport inquebrantable al desenvolupament de les comunitats locals, va anunciar el passat 20 de novembre de 2022 que concedria una generosa subvenció a l’Ajuntament de Creixell. Aquesta subvenció, que ascendeix a la suma de 13.473,82 euros, té com a objectiu principal el foment de l’ocupació local i, en particular, la promoció de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes.

A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Creixell podrà contractar una persona que es dedicarà de ple a desenvolupar i avaluar les intervencions relacionades amb la igualtat de gènere i altres qüestions socials rellevants. Aquesta inversió, impulsada per la Diputació de Tarragona, té un impacte directe i positiu en la comunitat local, ja que contribueix a millorar les oportunitats i el benestar de les dones a la regió.

Els detalls de la subvenció i el seu ús

L’import de 13.473,82 euros concedit per la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Creixell es destinarà principalment a finançar el contracte de la persona encarregada de dur a terme les tasques relacionades amb la igualtat de tracte i oportunitats. Aquesta persona tindrà una missió crucial en la promoció d’aquests valors fonamentals dins de la comunitat local.

Les principals àrees de responsabilitat que recauran sobre aquesta persona contractada inclouen:

  1. Programació, desenvolupament i avaluació d’intervencions relacionades amb la promoció de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes.
  2. Aplicació d’estratègies i tècniques de l’àmbit de la intervenció social per abordar qüestions de gènere.
  3. Detectar i abordar situacions de risc de discriminació per raó de sexe.
  4. Potenciar la participació activa de les dones en la vida social i comunitària.

Aquesta inversió no només beneficia directament la persona contractada, sinó també la comunitat en general, ja que promou la creació d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida per a totes les persones residents a Creixell.

El paper de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha jugat un paper essencial en el suport al desenvolupament de les comunitats locals i en la promoció de la igualtat de gènere a la regió. A través d’aquesta subvenció, la Diputació demostre el seu compromís amb la creació d’oportunitats d’ocupació i la igualtat de tracte.

Aquesta no és la primera vegada que la Diputació de Tarragona pren mesures concretes per impulsar projectes i iniciatives que beneficiïn la societat. La seva implicació activa i la seva inversió en projectes com aquest són exemples de com les administracions públiques poden jugar un paper fonamental en la millora de la vida de les persones i en la construcció d’una societat més justa i igualitària.

Beneficis per a la comunitat

La subvenció de Foment de l’Ocupació Convocatòria 2022 té un impacte significatiu a nivell local. El finançament d’aquest contracte específic no només genera una oportunitat d’ocupació per a una persona qualificada, sinó que també promou valors fonamentals com la igualtat i la no discriminació de gènere.

A més, les activitats i les tasques que realitzarà la persona contractada tindran un impacte positiu en la comunitat. La programació d’intervencions relacionades amb la igualtat de tracte i oportunitats contribuirà a sensibilitzar la comunitat sobre aquestes qüestions importants, mentre que l’ús d’estratègies i tècniques d’intervenció social ajudarà a abordar qüestions socials complexes i a millorar la qualitat de vida de moltes persones.

D’altra banda, la detecció i l’abordatge de situacions de risc de discriminació de gènere són passos essencials per garantir que totes les persones tinguin igualtat d’oportunitats i que no hi hagi lloc per a la discriminació. Aquesta subvenció permetrà que es detectin i s’abordin aquestes situacions de manera eficaç.

Finalment, potenciar la participació social de les dones és un objectiu clau que contribuirà a crear una comunitat més inclusiva i participativa. Les dones podran jugar un paper més actiu en la vida social i comunitària, contribuint així a la construcció d’una societat més igualitària i diversa.

En resum, la subvenció de Foment de l’Ocupació Convocatòria 2022 de la Diputació de Tarragona és una oportunitat que no només beneficia l’Ajuntament de Creixell i la persona contractada, sinó que també millora la qualitat de vida i promou la igualtat de gènere a la comunitat local. Aquesta iniciativa exemplifica l’impacte positiu que pot tenir la inversió pública quan es dirigeix cap a àrees essencials com l’ocupació i la igualtat. La Diputació de Tarragona segueix sent un exemple d’una administració compromesa amb el benestar de les seves comunitats i amb la construcció d’un futur més just i equitatiu per a totes les persones.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *