Curs Mindfulness: Descobreix la Pau Interior a l’Ajuntament de Roquetes

La vida moderna ens porta a un ritme frenètic, omplint cada moment del nostre dia amb activitats i distraccions constants. Sovint, ens oblidem de dedicar temps a nosaltres mateixos i de connectar amb el moment present. És per això que l’Ajuntament de Roquetes està encantat d’anunciar el curs de Mindfulness, una oportunitat única per aprendre a viure plenament en el moment present i trobar la pau interior.

Què és el Mindfulness?

El Mindfulness, o atenció plena, és una tècnica que ens convida a posar l’atenció completa en el moment present, sense judicis ni distraccions. És una eina que ens permet prendre consciència de les nostres emocions, pensaments i sensacions físiques, i ens ajuda a gestionar millor l’estrès i l’ansietat.

El curs de Mindfulness de l’Ajuntament de Roquetes és una oportunitat excepcional per aprendre a practicar aquesta tècnica i integrar-la a la teva vida diària.

Detalls del Curs

El curs de Mindfulness es desenvoluparà en un ambient acollidor i relaxant a l’Edifici Antic Ajuntament de Roquetes. Aquí tens algunes dades clau:

 • Dates: El curs es durà a terme els dilluns i dijous de 19 a 21h, proporcionant-te una oportunitat excel·lent per encaixar-lo en la teva rutina.
 • Durada: El curs té una durada total de 30 hores, el que et permetrà aprofundir en les tècniques de Mindfulness i experimentar els seus beneficis.
 • Gratuït: Sí, has llegit bé, aquest curs de Mindfulness és totalment gratuït. L’Ajuntament de Roquetes creu que aquesta eina és tan valuosa que vol fer-la accessible a tots els residents de la comunitat.

Com Inscriure’s

Inscriure’s al curs de Mindfulness de l’Ajuntament de Roquetes és senzill i fàcil. Només has de seguir aquests passos:

 1. Contacta amb l’Ajuntament: Pots trucar o visitar l’Ajuntament de Roquetes per obtenir més informació sobre el curs i expressar el teu interès en participar-hi.
 2. Omple el formulari d’inscripció: L’Ajuntament et proporcionarà un formulari d’inscripció que has de completar amb les teves dades personals.
 3. Confirma la teva plaça: Un cop hagis enviat el formulari d’inscripció, l’Ajuntament et confirmarà la teva plaça al curs de Mindfulness.
 4. Estàs llest per començar: Amb la teva plaça confirmada, ja estaràs preparat per començar a explorar les meravelles del Mindfulness i tot el que pot oferir-te.

Per què Hauries de Fer el Curs de Mindfulness?

Potser et preguntes per què hauries de dedicar temps a fer un curs de Mindfulness. La resposta és senzilla: el Mindfulness pot tenir un impacte profund en la teva vida i benestar.

Aquí tens alguns dels beneficis que pot oferir el Mindfulness:

 1. Reducció de l’estrès: Aprendre a gestionar l’estrès és fonamental per a la salut mental i física. El Mindfulness t’ensenya a respondre a les situacions estressants amb calma i resiliència.
 2. Millora de la concentració: La pràctica regular del Mindfulness pot ajudar-te a millorar la teva concentració i la teva capacitat d’estar present en les tasques que realitzes.
 3. Augment de la consciència: El Mindfulness et convida a prendre consciència de les teves emocions i pensaments, la qual cosa pot portar a una millora en la presa de decisions i en les relacions interpersonals.
 4. Millora de la salut mental: Moltes investigacions han demostrat que el Mindfulness pot ser eficaç en el tractament de l’ansietat i la depressió.
 5. Augment de la felicitat: Viure en el moment present i apreciar les petites coses de la vida pot portar a una sensació general de felicitat i satisfacció.

Així que, si estàs buscant una manera de millorar la teva qualitat de vida i trobar més pau interior, no dubtis a inscriure’t al curs de Mindfulness de l’Ajuntament de Roquetes.

Conclusió

L’Ajuntament de Roquetes està compromès amb el benestar i la salut de la seva comunitat, i el curs de Mindfulness és una prova més d’aquest compromís. Amb aquesta oportunitat gratuïta d’aprendre a viure en el moment present, gestionar l’estrès i trobar la pau interior, els residents de Roquetes tenen una eina poderosa per millorar la seva qualitat de vida.

No deixis passar aquesta oportunitat única de descobrir els beneficis del Mindfulness. Contacta amb l’Ajuntament de Roquetes avui mateix i inscriu-te al curs. La teva pau interior t’ho agrairà.

Font: Ajuntament de Roquetes

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *