El Torneig de Santa Tecla celebra la 64a edició

Tres partits en diferents modalitats de pilota

El tradicional Torneig de Santa tecla va celebrar la 64a edició per la Festa Major de la ciutat. Com és habitual, la pista de frontó de les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona va ser la seu del campionat celebrat el passat cap de setmana i que va comptar amb la presència del president de l’entitat, Josep Maria Andreu; el coordinador de les seccions, Josep Joan López; així com un gran nombre de socis i aficionats.

La competició va servir com a cloenda de la Festa Major de Santa Tecla i es van disputar un total de tres partits en diferents modalitats: dos de frontennis i un de pilota en mà per parelles.

En la modalitat de frontennis, la parella Jaime de Blas i Gaizka Arancibia es va imposar a Rafa Hernández i Perroni per 2-0 (15-14 i 15-6) en el partit que encetava el torneig.

Els segon dels partits programats per la matinal, en la modalitat de frontennis categoria Honor, es va veure un enfrontament molt disputat que va permetre arribar fins al tercer joc de desempat. Adrián Bella i Mario Cañadas van sortir vencedors davant Jesús Domínguez i Javier Vázquez amb un resultat de 15-12, 13-15 i 10-9.

En la de pilota en mà per parelles, Andoni Arrasate i Sergi Queralt es van imposar per 22-16 a la parella formada per Víctor Navarro i Víctor Martínez.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *