Les Jornades de Teatre del CCR comencen aquest cap de setmana amb un homenatge a Joan Roig

El Centre Cultural Recreatiu d’Ulldecona obrirà aquest cap de setmana la 40 ena edició de les Jornades de Teatre Amateur. L’obra inaugural serà “L’art de la comèdia”, obra de l’autor Eduardo de Filippo amb adaptació i direcció de Carles Roig. Serà representada pel Grup de Teatre Pere Sans del CCR en homenatge a un dels actors que més anys ha dedicat a l’entitat, Joan Roig, que ens va deixar fa uns mesos.

A partir d’aquesta edició les Jornades portaran el seu nom i la recaptació econòmica d’aquesta primera funció de la tardor serà per a la secció local d’Ulldecona de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La venta d’entrades anticipades serà a les taquilles del Teatre Municipal Orfeó Montsià aquest dissabte de 18.00 a 20.00 h. La representació tindrà lloc al mateix teatre el diumenge dia 1 d’octubre a les 18.30 h.

Les jornades s’allargaran tots els diumenges d’octubre amb la participació del Grup de Teatre Casal Corpus de Gràcia (Barcelona), el Grup de Teatre el Triangle del barri de Sant Antoni de Barcelona, Col·lectiu Teatre Totshicaben del Perelló i el Taller de Teatre Marujasp d’Alcalà d’Henares (Madrid).

Les taquilles del Teatre s’obriran mitja hora abans de cada funció i el preu són 5 euros per als socis del CCR i 8 per als no socis. L’abonament per a les cinc funcions és de 20 euros per als socis i 35 per als no socis.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *