Nou Pla d’Ocupació comarcal que beneficiarà a un centenar de persones de la comarca

Durant els propers mesos al Baix Penedès, es durà a terme el projecte Innovadors i Experimentals, centrat en l’economia verda i les energies renovables.

El projecte va dirigit a persones en situació de cerca de feina interessades en formar-se en els llocs de treball en els quals hi ha demanda a la comarca.

Aquest mes d’octubre s’inicia el subprojecte Escape Room professional a Calafell, on se’n podran beneficiar una trentena de persones en situació d’atur. El programa té per objectiu donar suport als participants mitjançant l’acompanyament i l’assessorament personalitzat, per tal de millorar les seves oportunitats d’ocupació (especialment en el sector de les energies renovables) i, al mateix temps, millorar la qualitat dels llocs de treball i la competitivitat de les empreses. Consulteu més informació i feu la inscripció en aquest enllaç.

Un segon subprojecte és el Tast d’oficis i professions, a càrrec de l’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal, que té per objectiu impulsar la reconversió de perfils professionals vinculats a la construcció i la instal·lació cap a l’economia verda i les energies renovables, mitjançant unes accions formatives per tal d’adquirir les habilitats i coneixements necessaris. Se’n podran beneficiar 40 persones. Es preveu realitzar la selecció de participants també a l’octubre, la realització accions formatives als mesos de novembre i desembre, i els Tastets a partir del mes de gener 2024.

Al novembre s’iniciarà el subprojecte de sensibilització del sector verd en espais de coworking, a càrrec de l’Ajuntament del Vendrell. En aquest programa, es vol sensibilitzar a la població sobre les oportunitats que ofereix el sector de l’economia verda i les energies renovables tant a nivell empresarial com ocupacional a través de cicles de conferències, networking i activitats de sensibilització, mitjançant els espais de coworking existents de la comarca. Se’n podran beneficiar 50 persones en situació de cerca de feina.

Totes les persones interessades s’hauran d’inscriure telemàticament o per telèfon a qualsevol de les tres Àrees d’Ocupació (Consell Comarcal: ocupacio@baixpenedes.cat, Ajuntament del Vendrell: informacio@leina.org, o Ajuntament de Calafell: treball@calafell.cat).

El projecte Innovadors i Experimentals està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i compta amb el suport dels gremis professionals comarcals. 

Font: Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *