Salou Amplia les Voreres per Prioritzar la Mobilitat Peatonal i la Sostenibilitat

  • Aquesta mesura té com a objectiu principal fer front a les necessitats de la part de la població que es desplaça essencialment a peu

A partir d’aquest diumenge, 1 d’octubre, Salou posarà en marxa una important iniciativa destinada a millorar l’accessibilitat per als vianants en dos carrers clau de la localitat. Les obres de reforma afectaran el carrer Francolí, entre el carrer Barcelona i Berenguer de Palau, així com el carrer Berenguer de Palau, des de Francolí fins a Via Augusta.

Aquesta mesura té com a objectiu principal fer front a les necessitats de la part de la població que es desplaça essencialment a peu. Aquest grup inclou adults grans, nens, adults joves i persones amb discapacitats, així com aquells que promouen la sostenibilitat mitjançant la mobilitat per als vianants.

L’ampliació s’efectuarà provisionalment a la vorera dreta en el sentit de la marxa, i es delimitarà amb passarel·les de fitons. Aquesta ampliació permetrà una millor accessibilitat per a totes les persones, incloses aquelles que utilitzen crosses, cadires de rodes o cotxets per a nens. Aquesta millora garantirà que els vianants puguin desplaçar-se per aquests carrers amb comoditat i seguretat.

No obstant això, aquesta iniciativa implicarà la supressió de 37 places d’aparcament a la zona implicada, la qual cosa pot afectar a aquells residents i visitants que fan servir el vehicle particular per als seus desplaçaments. Per a mitigar aquest impacte, es crearan 29 noves places d’aparcament amb horaris limitats: 11 al carrer Francolí i 18 al carrer Berenguer de Palau.

Les tarifes d’aparcament es regiran pel règim general establert a l’ordenança fiscal número 18 de Salou per a la zona del nucli urbà. Aquest canvi busca mantenir l’equilibri entre les necessitats dels vianants i els requisits dels conductors de vehicles.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Salou pretén millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i fomentar un entorn més sostenible, garantint al mateix temps que tothom tingui accés a les voreres de la ciutat de manera segura i eficient.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *