Tot a punt per al triatló d’Altafulla, aquest diumenge 1 d’octubre

Prop de 200 triatletes travessaran la línia de sortida ubicada a la platja per nedar al mar i recórrer la vila a peu i en bicicleta

Altafulla ho té tot a punt per acollir aquest diumenge 1 d’octubre la 4a edició del triatló popular que organitzen l’Ajuntament i Running Solutions. Cal tenir en compte que aquesta prova forma part del circuit de triatló Sailfish Just Tri Series io hi prendran part uns 200 triatletes adults, a més d’una quinzena de nens i nenes, ja que enguany es recupera la competició infantil.

La prova començarà a les 9 del matí des de la Platja d’Altafulla i els atletes hauran de disputar la distància Sprint, ja sigui de forma individual o en equip de relleus. Aquesta modalitat consta de 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu.

El regidor d’Esport, Àlex Cañas, explica que a partir d’aquest dissabte començaran a muntar la infraestructura necessària “perquè hi hagi les mínimes molèsties possibles”. Igualment fa una valoració positiva de la participació, que ha crescut exponencialment respecte l’any passat, i apunta que hi haurà afectacions de mobilitat mentre duri la prova, que estaran controlades per un dispositiu especial de la Policia local d’Altafulla.

L’entrega dels dorsals es farà de 7.30h a 8.30h a la platja, des d’on començarà la prova dels adults a partir de les 9h amb la sortida Sprint Masculina. La sortida Srpint Femenina i la de Relleus, una de les novetats d’enguany, serà a les 9.05h. És una proposta que afavoreix la participació de tothom i que ve avalada per l’èxit que ha tingut recentment al triatló de Cambrils, com assegura el director tècnic de la prova, Juanan Fernández. El recorregut consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa.

Un cop finalitzi la prova dels adults, serà el torn del triatló infantil, amb la sortida fixada a les 11h, també des de la platja. I és que a diferència de fa dos anys, els participants realitzaran els 100 metres de natació a la platja. Posteriorment, hauran de completar 1 km de bicicleta i 200 metres de cursa, tot al barri marítim.

El quart triatló d’Altafulla servirà per recordar al triatleta i veí de Tamarit, Joan Monroy, que va traspassar recentment. La samarreta tècnica que l’organització entregarà als participants durà el seu nom servirà per retre’l homenatge; un homenatge que ha sorgit a proposta dels seus amics, com ha explicat Fernández.

Pàgina web oficial: https://triatlodealtafulla.com/

Pàgina web: https://triatlodealtafulla.com/

Instagram: https://www.instagram.com/just_tri_series/

Facebook: https://www.facebook.com/justriseries

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *