IMPOSSIBLE: Ilusiónate amb Borja Montón

  • Dia: 21 d’octubre
  • Hora: 19 h
  • Lloc: OCTM – Orfeó Canongí Teatre Municipal
  • Entrades numerades: 12 € (Venda anticipada a partir del 2 d’octubre: amb l’Abonament 2×1 podeu gaudir de la Gala Internacional i de l’espectacle Ilusiónate pel preu d’una funció, al Castell de Masricart i a Codetickets)

«Tot comença amb les històries que m’explicava el meu pare de petit. En totes el protagonista era jo. Vaig ser detectiu, esportista d’elit, astronauta, domador de monstres i milions de coses més. Sense adonar-me’n el meu pare em va ensenyar que, amb il·lusió, podria ser qui jo voldria. I així va ser, em vaig convertir en IL·LUSIONISTA.

Ha arribat el dia de compartir amb vosaltres aquestes màgiques històries i algunes de les meves millors il·lusions. Avui el protagonista seràs tu i podràs convertir-te, almenys durant una estona, en qui sempre vas somiar ser. Posa les teves emocions a flor de pell, escalfa els aplaudiments i deixa’t il·lusionar perquè serà un viatge màgic irrepetible.»

Aquest mag amb 38,8 K seguidors a Instagram i 960.000 subscriptors a YouTube ens assegura que serà una experiència única que no oblidarem en molt de temps.

Font: Ajuntament de La Canonja

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *