La Unió Rugby Sud i el Vilanova Rugby Club arrasan amb una victòria 65-0 en la Lliga S14

Aquest passat cap de setmana, la #UnióRugbySud (@UnioRugbySud) i @sel_vilanova han fet historia en la Lliga S14 amb una victòria contundent davant de l’equip @rugbyfenix «B». Els equips es van enfrontar en un emocionant partit que va deixar un marcador final d’URS & SEL 65 – FENIX B 0.

L’aliança entre la Unió Rugby Sud i el Vilanova Rugby Club ha estat una gran notícia per als amants del rugbi a Catalunya i, segurament, una amenaça per als altres equips de la lliga. Aquesta col·laboració ha donat lloc a un equip formidable que està decidit a conquerir la Lliga S14 i deixar la seva empremta en el món del rugbi català.

Amb una multitud aclamant els equips a les graderies, el partit va començar amb un ritme impressionant. La Unió Rugby Sud i el Vilanova Rugby Club van demostrar una gran cohesió i habilitats en el camp des dels primers minuts. La defensa de l’equip combinat va ser ferma i gairebé impenetrable, mentre que l’atac va fluir amb elegància.

Els jugadors d’URS & SEL van mostrar una gran varietat d’habilitats ofensives, des de passes precisos fins a jugades creatives. Van assolir una sèrie d’assajos espectaculars que van mantenir als espectadors amb els ulls ben oberts. A mesura que avançava el partit, el marcador es va ampliar a favor d’URS & SEL, mentre que l’equip de FENIX B va lluitar per fer-ho bé.

Amb un resultat final de 65-0, URS & SEL va dominar el partit des del principi fins al final. Els seus jugadors van demostrar un gran compromís, resistència i destresa en el camp de joc, i la seva victòria va ser una recompensa justa pel seu treball dur i la seva dedicació.

Aquesta victòria és només el principi de la temporada per a la #UnióRugbySud i @sel_vilanova. Amb aquesta gran actuació, l’aliança ha enviat un missatge clar als seus rivals a la Lliga S14: estan aquí per competir i guanyar. Amb l’esperança de seguir així, els aficionats poden esperar molts més moments emocionants de rugbi aquesta temporada.

A més de la seva victòria contundent, la Unió Rugby Sud i el Vilanova Rugby Club també estan treballant per promoure el rugbi a les comunitats locals de Salou, Amposta, Calafell, Reus i altres regions de la Costa Daurada. La seva dedicació a l’esport femení i el seu suport a la iniciativa #CapJugadorSenseEquip estan ajudant a fomentar el creixement del rugbi a tot Catalunya.

El seu èxit i la seva influència positiva a la comunitat fan d’URS & SEL un exemple brillant de l’impacte positiu que l’esport pot tenir en la societat. Els seus esforços per difondre el rugbi 4 All i promoure l’esport femení són valors que fan que tots els aficionats del rugbi es sentin orgullosos.

Així que, mentre celebrem aquesta victòria aclaparadora d’URS & SEL, també celebrem la dedicació i la passió que aquest equip porta a l’esport. El futur sembla prometedor per a aquesta aliança i tots els amants del rugbi a Catalunya tenen raons per estar emocionats per allò que està per venir.

En resum, la Unió Rugby Sud i el Vilanova Rugby Club han començat la seva aliança a la Lliga S14 amb una victòria memorable de 65-0 davant de l’equip FENIX B. Aquesta victòria no només demostra la seva habilitat i compromís, sinó que també destaca el seu paper com a promotors de l’esport i defensors de l’equitat de gènere en el rugbi català. Amb la temporada en curs, els aficionats poden esperar més èxits i emocions mentre URS & SEL segueixen lluitant pel títol de la Lliga S14. #SalouRugby #CapJugadorSenseEquip #Salou #Amposta #Calafell #Reus #Rugby #sHarc #Rugby4All #CostaDaurada #EsportFemení #SalouEsport

Font: Salou Academy Rugby Club

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *