L’Alcaldessa de Llorenç Montserrat Ventosa, nova menbre de l’executiva de l’ACM

L’ACM va celebrar el passat divendres a Lloret de Mar la XXVI Assemblea general ordinària. Meritxell Budó substitueix en el càrrec a Lluís Soler, alcalde de Deltebre

L’Alcaldessa de Llorenç del Penedès, Montserrat Ventosa va ser escollida aquest passat divendres com a nova membre de l’executiva de l’ACM, l’Associació Catalana de Municipis que engloba tots els 947 municipis de Catalunya. L’acte, celebrat a Lloret de Mar va significar la XXVI Assamblea General Ordinària d’aquest organisme.

L’alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó, és la nova presidenta de l’Associació. Va ser escollida presidenta i proclamada amb el 95,48% dels vots a favor (un total de 155 vots emesos, 148 a favor i 7 en blanc). Substituirà en el càrrec a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que ha presidit l’ACM des del 20 de setembre de 2019. Meritxell Budó és la segona dona que lidera l’entitat municipalista, des de la seva constitució l’any 1981. Anteriorment, només hi havia hagut una presidenta, Pilar Blasco, que va presidir l’entitat del 1999 al 2001.

Eixos del nou mandat:

Budó ha explicat que el municipalisme ha d’estar en l’eix de les polítiques públiques, ja que “per la nostra proximitat i coneixement de la societat som qui pot donar millors respostes des de les administracions”. També ha apuntat com a eixos seguir formant als tècnics i electes locals, dignificar la tasca dels electes, facilitar i simplificar la tasca dels ajuntaments en la prestació de serveis, resoldre els dèficits estructurals dels municipis rurals i actualitzar i millorar la legislació en competències i finançament dels ens locals i dels consells comarcals, entre d’altres prioritats.

Composició del nou Comitè Executiu:

Jaume Oliveras i Maristany (El Masnou), Isidre Sierra i Fusté (Sant Climent de Llobregat), Xavi Paz i Penche (Molins de Rei), Alba Pérez i Subirana (Navarcles), Gerard Sabarich i Fernández-Coto (Rialp), Baldo Farré i Serrat (Sort), Sònia Gràcia i Xuclà (Fornells de la Selva), Carme Ferrer i Cervelló (Senan), Gael Rodríguez i Garrido (Portbou), Eva del Amo i Galarzo (L’Ametlla de Mar), Carme Miró i Solé (Anglesola), Núria Morera i Pedrola (Benissanet), Agnès Ferré i Cañellas (La Bisbal del Penedès), Isidre Pineda i Moncusí (Caldes de Montbui), Anna Massot i Font (Castelló d’Empúries), Eloi Hernàndez i Mosella (Fonollosa), Montserrat Ventosa i Robles (Llorenç del Penedès), Servand Casas i Mateo (Mediona), Josep Coma i Guitart (Molló), Ricard Pérez i Llordés (Oliana), Sandra Guaita i Esteruelas (Reus), Josep Maria Vallès i Navarro (Sant Cugat del Vallès), Sandra Marco i Casals (Soses), Marçal Ortuño i Jolis (Torelló), Dolors Farré i Cuadras (Valls), Albert Castells i Vilalta (Vic), Maria Jose Erta i Ruiz (Vilaller), Carola Llauró i Sastre (Vilassar de Dalt), Laura Martinez i Portell (Vilassar de Mar) i Anna Martínez i Almoril (Santa Coloma de Cervelló).

Font: Ajuntament de Llorenç del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *