President Aragonès: «El sector de la flor i la planta ha fet molt bé la feina en l’eficiència en l’ús de l’aigua»

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat en valor aquesta tarda la preparació del sector de la flor i la planta de Catalunya davant la situació de sequera. Ha assegurat que aquest sector “ha fet molt bé la feina, pel que fa a l’eficiència en l’ús de l’aigua”, com ara amb “la introducció de noves varietats amb les quals el consum d’aigua és molt menor”. “Això dona una resiliència extraordinària i hem de continuar en aquest camí”, ha reblat.

En aquest sentit, Pere Aragonès ha subratllat que aquest sector “arriba ben preparat, amb una consciència i una alta professionalitat, que des de l’Administració volem reconèixer”. I ha posat de relleu el compromís del Govern perquè hi puguin participar activament a través de la Taula Nacional de l’Aigua.

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte commemoratiu del 40è aniversari del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que ha tingut lloc a Sant Andreu de Llavaneres. El president ha expressat el seu agraïment pel “compromís i la feina” feta pels professionals d’aquest àmbit. Una feina que, ha dit, “contribueix a fer més feliç la vida de les persones”.

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *