Doble sessió de ‘Bob Marley for babies’, aquest diumenge al TÀG

Després de l’èxit en l’inici de la nova programació, el passat diumenge amb ‘Fitzroy’, la propera cita és aquest proper diumenge dia 8, amb una doble sessió per al públic familiar, al Teatre Àngel Guimerà.
Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista que interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX. Una explosió d’energia cantada i ballada en què el públic, situat a l’interior d’una escenografia immersiva de 360 graus, és en tot moment el protagonista.
En aquesta ocasió, La Petita Malumaluga proposa crear ponts entre les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat de Marley, i les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diferents regions del món.
Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, els divendres, a la recepció de l’EMMPAC, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

‘BOB MARLEY FOR BABIES’
Autoria, dramatúrgia i direcció: Albert Vilà i Eva Vilamitjana
Intèrprets: Daniela Fumadó, Ona Pla, Elsa Meneses, Sara Sambola
i M. Rosa Pons
Companyia: La Petita Malumaluga

Dia: 8 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà, El Vendrell
Hora: 17 h i 18 h (DUES SESSIONS)

Font: Ajuntament del Vendrell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *