El Servei Comarcal de Català es dona a conèixer en establiments comercials de Marçà i el Masroig

El Servei Comarcal de Català del Priorat (SCC) ha visitat aquest estiu 12 establiments comercials i de restauració de Marçà i el Masroig. S’han triat aquestes localitats perquè són les més poblades després de Falset i Cornudella. A més, l’any 2022 ja es van fer contactes amb 56 establiments comercials de Cornudella i Ulldemolins.

L’objectiu de les visites era donar a conèixer els serveis que ofereix el SCC al sector empresarial, en especial el servei de revisió de textos, un servei gratuït per a empreses de 10 o menys treballadors que pretén garantir que les empreses i botigues tinguin en català i en un català de qualitat tota la documentació.

En el decurs de les visites s’ha pogut comprovar que l’ús del català és altíssim en els establiments del Priorat, a diferència del que passa en altres zones.

Qualsevol empresa o establiment del Priorat que vulgui fer ús dels serveis que ofereix el SCC Priorat hi pot contactar a priorat@cpnl.cat, al 977 83 19 83 o consultar-los a /xarxa/cnlreus/serveis/serveis-per-a-empreses-i-comercos/

Font: CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *