Recol·lectors en Viu programa set concerts d’octubre a març

Els concerts de Recol·lectors en Viu arrenquen aquest mes d’octubre amb un concert mensual. La temporada 2023/24, que s’allargarà fins al març de l’any vinent, està formada per set concerts de diferents estils que, com és habitual, es duran a terme al Casal. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, agraïa la tasca de l’organització: «Com dic sempre, les coses passen perquè algú les fa possibles, sovint persones voluntàries, i Recol·lectors fa sis edicions que organitza la Fira del Disc i la mostra és que és tot un èxit». Recol·lectors en Viu és una iniciativa de l’entitat Recol·lectors de Vinils, qui també organitza la Fira del Disc, i compten amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta.

Des de Recol·lectors de Vinils deien que «hem preparat un cartell des del cor, amb grups molt eclèctics i de qualitat». L’actuació de Minibus Intergalàctic encetarà els actes el 28 d’octubre, mentre que Lady Banana actuarà el 18 de novembre i Cachemira el 16 de desembre. Ian Kay, Black Bomber i The Lizards i Pinpilinpussies s’encarregaran dels concerts de gener a març del 2024.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 1696247141_768_Recol%C2%B7lectors-en-Viu-programa-set-concerts-doctubre-a-marc.jpg

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *