Salou acollirà el 15 d’octubre la cursa de RAC1. INSCRIU-TE!

Salou, un dels racons més encisadors de la Costa Daurada, es prepara per acollir una cita esportiva única. El 15 d’octubre, la localitat turística serà l’amfitriona de la vuitena edició de la Cursa de RAC1, un esdeveniment que combina l’esport, la ràdio i la diversió en un marc incomparable.

La Cursa de RAC1 és més que una simple competició esportiva. És una festa que uneix a persones de totes les edats i orígens en una jornada d’activitat física, música en directe i ràdio en directe. L’esdeveniment s’iniciarà amb el tret de sortida a les 9.30 hores, en presència de l’equip directiu de l’emissora i l’alcalde Pere Granados. El recorregut de 5 quilòmetres conduirà els participants per els llocs més emblemàtics de Salou, destacant el passeig marítim Jaume I com a estrella indiscutible del trajecte.

Aquesta cursa esportiva, que se celebra per segona vegada a la província de Tarragona, té com a objectiu superar el rècord de participació de la ciutat, amb l’estimació de més de 2.200 corredors. Els interessats a unir-se a aquesta emocionant experiència esportiva poden inscriure’s a través del lloc web oficial de l’esdeveniment, www.lacursaderac1.cat, on trobaran tota la informació necessària per a la seva participació.

L’alcalde Pere Granados ha destacat que Salou és un lloc privilegiat per a la pràctica de l’esport i que la celebració d’aquest esdeveniment és un honor per a la localitat. A més, Granados ha posat èmfasi en l’entorn natural que Salou ofereix als participants, amb paisatges costaners únics i una atmosfera relaxada que convida a gaudir de l’activitat física i dels moments en família.

Eulàlia Carbonell, directora gerent de RAC1, també ha manifestat el seu entusiasme per aquesta cursa, qualificant-la com una trobada familiar i esportiva que se celebra en un «lloc immillorable». La combinació de l’esport i la música en directe, així com la retransmissió en directe del programa «Via lliure» de Xavi Bundó, fan d’aquesta cursa una experiència única.

Xavi Pérez, director de continguts de RAC1, ha destacat que aquesta cursa no només és una competició esportiva, sinó també «un diumenge de ràdio». És una oportunitat per a tots els amants de la ràdio de gaudir de continguts en viu mentre participen en l’esdeveniment o gaudeixen de l’ambient festiu que l’envolta.

En resum, Salou s’apresta a ser el centre de l’acció esportiva i de l’entreteniment el proper 15 d’octubre, quan acollirà la vuitena edició de la Cursa de RAC1. Amb un recorregut espectacular que passa pels llocs més emblemàtics de la localitat i un ambient festiu que combina esport i ràdio, aquesta cursa promet ser una experiència inoblidable per a tots els participants i espectadors. Els interessats ja poden començar a preparar-se per a aquesta gran festa de l’esport i la diversió.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *