Arrenca la temporada pel Rugby Club Tarragona 2023/2024

Aquest cap de setmana ha començat la temporada de les competicions de rugby.

SUB14

Els més joves del CRT comencen la lliga a primera amb una victòria a casa contra el Fènix de Saragossa.

Un partit força igualat, sub14 ha sabut resoldre les situacions complexes en la primera part deixant un resultat favorable de 21-14. Durant la segona part l’equip de Saragossa, a conseqüència d’un joc més ofensiu, ha assolit retallar distàncies amb tres assajos més deixant un resultat final de 40-31.

El següent partit serà contra els Gotics al camp de la Foixarda, dissabte 7 d’octubre a les 16.30 h

IMG_0595
Galeria del partit. Fotos Maru La

Sènior Femení

Dissabte també va arrencar la temporada l’equip femení, que va disputar el primer partit de temporada al costat del Vilanova i al seu camp contra un rival bastant fort: les noies del BUC/Tintoreres. El nostre sènior emocionat i commogut de sentiments, després del minut de silenci per la companya Gemma López, va sortir al camp amb disciplina, ordre i una defensa i atac espectacular. Joanna Barceló, la nostra nova incorporació, es va estrenar en el sènior obrint el marcador en la primera part. Ana Jorba la seguia, poc després. L’equip contrari amb nerviosisme, va augmentar el seu atac. La mala sort d’un placatge alt va provocar la primera i única targeta groga cap a Paula Fullana al minut 27. Amb 14 jugadores va venir la segona marca de l’equip contrari. Va tancar la primera part en victòria.

La segona part es va lluitar de manera continuada, no obstant això, el cansament i la falta de canvis a banqueta va fer que la nostra defensa s’esgotés, rebent tres marques en la segona part. Mireia Acebal va tancar el partit amb la tercera marca, quedant el marcador en 17-25. Una derrota poc merescuda, ja que durant tot el partit va sobresortir el treball del CRT per sobre del BUC/Tintoreres.

Equip Senior Femení ret homenatge a la desapareguda Gemma López (Foto: SF)

SUB18

Derrota del CRT-SEL en el seu debut a primera. L’equip tarragoní perdre 34-10 davant els de Sitges que jugaven a casa. Els integrants del CRT/SEL Van sortir al camp amb ganes d’aprendre en la millor divisió catalana de la seva categoria. Els voltors van plantejar una sòlida defensa amb una gran pressió, però a potser per la recent amb els jugadors del SEL de Vilanova o pels nervis del debut, aquest plantejament no va sortir com esperaven. Les errades del Sitges, van permetre que el CRT-SEL escurcés la derrota i, gràcies a una gran touch assajada, i una conversió d’un cop de càstig, van aconsegueix fer-se amb 10 punts.
Sens dubte que aquest equip està disposat a donar-ho tot per a continuar aprenent i millorant

NOTA: Les cròniques es redacten a partir de les declaracions dels entrenadors

Font: Club Rugby Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *