Comencen les Escoles Esportives Municipals amb 90 xiquets i xiquetes inscrits a Ulldecona

Les Escoles Esportives Municipals d’Ulldecona (EEMU) arriben aquest curs 23/24 a la seva 43ena edició. Han començat aquesta setmana i compten enguany amb 90 xiquets i xiquetes inscrits d’entre 3 i 12 anys. Els infants poden triar entre diferents esports i entrenen entre 2,5 i 4 hores a la setmana depén les activitats escollides. El preu oscil•la entre els 100 i 220 euros tot el curs (amb competició o sense), amb un màxim de cinc euros setmanals, ja que les activitats estan subvencionades per l’Ajuntament d’Ulldecona.

La finalitat de de les EEMU és propiciar l’aprenentatge de les tècniques bàsiques esportives en diferents disciplines, el desenvolupament de les qualitats físiques i el perfeccionament i rendiment esportiu dels infants. L’objectiu principal, segons explica el tinent d’alcaldia i regidor d’esports, Toni Pascual, “és aconseguir la formació integral de la persona i l’esportista, alhora que proporcionem els mitjans necessaris per a l’adquisició d’hàbits saludables i positius per al seu futur”.

La tasca es desenvolupa amb el suport dels centres educatius del municipi, l’Escola Ramón y Cajal i l’Institut Manuel Sales i Ferré, el programa del Pla Català de l’Esport a l’Escola, les associacions de famílies dels centres educatius i les entitats esportives locals. L’equip tècnic està format per un director esportiu, dos tècnics esportius, una vetlladora i vuit dinamitzadors/es i monitors/es de l’Associació Esportiva de l’Institut Manuel Sales i Ferré.

Actualment estan ja tancats els grups d’entrenaments de psicomotricitat, multiesports, escacs, tennis de taula i futbol sala. A nivell de competicions, els equips de les EEMU participaran de nou als Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2023/2024, enguany en escacs, tennis de taula i futbol sala.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *