El Consell Comarcal del Baix Ebre incorpora 17 persones provinents del programa Treball i Formació

Aquest dimarts 3 d’octubre s’han incorporat al Consell Comarcal un total de 17 persones provinents del programa Treball i Formació, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu. Aquests treballadors, realitzaran majoritàriament tasques de manteniment en espais del Consell Comarcal, com la Via Verda, a banda de donar suport als diferents municipis de la comarca.

Unes contractacions que permetran a aquestes persones obtenir una experiència laboral amb un contracte d’un any, entre aquests 17 trobem 14 peons forestals, 2 conserges de neteja i una auxiliar administrativa. Les contractacions s’han dut a terme a través de la línia adreçada a majors de 52 anys; la línia per les persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, la línia específica per aquelles persones que es troben en situació d’atur de llarga durada, la línia trans i la de dones en situació de vulnerabilitat.

Tots aquests plans representen una subvenció de gairebé 500.000 €, «des del Consell Comarcal fa anys que treballem amb aquests programes del SOC que ens permeten una inserció laboral d’uns perfils concrets, i que a més, ens permeten dotar a la nostra brigada de personal per executar tasques de manteniment en espais com la Via Verda”, ha afirmat el President del Consell, Antoni Gilabert.

Les persones que s’han contractat dintre el programa Treball i Formació rebran una formació complementària per tal que milloren les seves habilitats personals i professionals i afavorir així la seva posterior inserció al mercat laboral.

Font: Consell Comarcal del Baix Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *