El Refugi 1 del Moll de Costa acull demà la inauguració de MARe, una exposició amb grans formats

A les 19 hores s’inaugura la mostra d’olis de Claudio Bonachí, Kaio a la sala 1 del Refugi 1

La mostra ret homenatge a la mar i a la mare de l’artista

Les bases es poden consultar a la pàgina web portuària

Demà, dijous 5 d’octubre, a les 19 hores s’inaugura l’exposició ‘MARe’ a la sala 1 del Refugi 1 del Moll de costa. Amb aquesta mostra, l’artista tarragoní Claudio Bonachí, Kaio, vol retre homenatge tant a la mar, un espai fonamental a la seva vida, com a la seva mare, morta fa poc temps.

Mar i mare són l’eix vertebrador de la mostra amb obres de grans formats que es presenta al Refugi 1, un espai idoni per a les obres de Bonachí atès l’envergadura del local. Les seves obres, figuratives tenen la mar com a tema central i reflecteixen el color i la llum tarragonina i com diu l’artista ‘”les meves obres reflecteixen una realitat personal amb colors atrevits i surrealistes, que fan de la meva obra un estil propi i diferent” .

Artista tarragoní

Claudio Bonachí Solé, Kaio, va néixer al barri tarragoní de l’Arrabassada, d’una família hotelera reconeguda i de ben jove destaca per l’extraordinària aptitud per a l’art efímer de castells de sorra. El director de l’Escola Taller d’Art de la Diputació de Tarragona, Lluis M. Saumells, l’encoratja a continuar el seu potencial artístic i entra amb tretze anys a l’esmentat centre cursant estudis d’escultura.

Influït per artistes com Tomàs Olivar i González Lindin, Kaio compta amb molts premis d’escultura i pintura i ha exposat tant al nostre país com a l’estranger.

Durant 4 anys va ser director artístic de TarracoArt i també va presidir l’associació Aquí Pintem. En l’actualitat, combina la seva passió de creador en un taller d’art compartit amb altres artistes, Ema, Joan Varea i Nelson a Sant Pere i Sant Pau amb la de xef executiu d’un restaurant familiar.

La cinquantena d’obres exposades permeten que el visitant pugui gaudir del recorregut per diferents indrets tarragonins on la mar n’és l’eix central. La seva obra destaca pels seus colors atrevits, vius, surrealistes que reflecteixen una realitat personal. Una obra amb estil propi. Gràcies als anys dedicats a l’escultura, les seves obres es caracteritzen per un excés de matèria, volum i sentit de l’espàtula. D’entrada lliure, l’horari expositiu és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 17 hores, i els diumenges i festius, d’11 a 14 hores. La mostra restarà oberta fins al 10 de desembre de 2023.

Font: Port de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *