El SOM Cunit treballa en xarxa amb la comarca

Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com les galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. El consentiment d’aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o les identificacions úniques en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament certes característiques i funcions.

L’emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l’ús d’un servei específic sol·licitat explícitament per l’abonat o usuari, o amb l’únic propòsit de dur a terme la transmissió d’una comunicació a través d’una xarxa de comunicacions electròniques.

El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.

El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.
L’emmagatzematge o accés tècnic que s’utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del vostre proveïdor de serveis d’Internet, o els registres addicionals d’un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-vos.

L’emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d’usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l’usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *