La 26a edició de la Fira Ebreokasió exposarà prop de 400 vehicles al pavelló firal de Remolins

Del 20 al 22 d’octubre tindrà lloc la fira del vehicle d’ocasió de Tortosa, que en aquesta edició amplia el nombre de concessionaris participants

El cap de setmana del 20 al 22 d’octubre tindrà lloc la 26a edició de la Fira Ebreokasió al pavelló firal de Remolins. En aquesta edició s’amplia el nombre de concessionaris participants, que arribaran a una tretzena i que posaran a la venda prop de 400 vehicles d’ocasió. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la regidora de Fires, Sònia Rupérez, han presentat avui les novetats d’aquesta fira.

«Presentem una fira que dinamitza l’activitat del pavelló firal i l’activitat econòmica del municipi, és una fira plenament consolidada que representa un atractiu perquè potencials compradors de Tortosa i de la resta de les Terres de l’Ebre i el nord de Castelló visiten la nostra ciutat», ha dit l’alcalde, que també ha destacat el balanç econòmic positiu de l’última edició. En aquest sentit, la facturació total d’Ebreokasió va ser d’1,4 milions d’euros el 2022.

L’exposició de vehicles tindrà lloc a l’interior del pavelló firal i enguany, com a novetat, s’amplia la superfície d’exposició amb 2.000 metres quadrats a l’exterior, a l’esplanada principal del recinte firal. «Es posaran a la venda prop de 400 vehicles, principalment cotxes de quilòmetre zero i gerència», ha explicat la regidora de Fires.

A més de l’exposició de vehicles hi haurà expositors complementaris del sector. Així, hi haurà un simulador de seguretat, un simulador de bolcada per tal de sensibilitzar i educar els visitants sobre la importància de l’ús correcte dels elements de seguretat passiva del vehicle. Una altra de les novetats d’enguany serà la participació del Club Slot Tortosa, que organitzarà competicions durant el cap de setmana. I a l’exterior del pavelló hi haurà l’espectacle Frank Motor Show, un espectacle d’adrenalina, acció i diversió per a tota la família.

Finalment, l’horari d’Ebreokasió serà de les 10.30 a les 14.00 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores i l’entrada és gratuïta. També hi haurà una foodtruck i un espai lúdic amb inflables.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *