Salou presenta un programa divers d'activitats per als mesos d'octubre a desembre

  • Salou, un municipi actiu els 365 dies de l’any, ha llançat una nova edició del programa ‘Salou Actiu’, farcit d’activitats pensades i dissenyades especialment per a adults
  • El programa s’iniciarà el proper 16 d’octubre i s’estendrà fins a desembre, amb el període d’inscripcions començant la setmana vinent

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura, Julia Gómez, han manifestat el seu desig que els salouencs gaudeixin plenament d’aquesta oferta de qualitat que «evidencia el dinamisme del municipi i el seu constant creixement i evolució», sempre pensant en la seva gent.

El programa abraça diversos àmbits, des de classes de ball swing fins a conferències de creixement personal i tallers de cuina, costura, enologia, decoració i pastisseria.

Les sales Mediterrània i Europa del TAS; i la sala Costa Daurada del Centre Cívic acolliran la major part de les activitats. Dins d’aquest marc, es destaquen cursets de costura – en el qual hi col·labora el Grup de Dones de Salou -, amb la finalitat de confeccionar vestits per a la Festa del Rei Jaume I, així com sortides i visites guiades al Reial Monestir de Santes Creus, al celler Carol Vallès o excursions en vaixell per conèixer Salou des del mar.

El programa també inclou sessions educatives com tallers d’anglès, memòria, expressió corporal i una conferència sobre gestió d’emocions.

Per a inscripcions:

Online: Els dies 09 i 10 d’octubre es podran realitzar inscripcions en línia, a partir de les 10h, exclusivament per a persones empadronades a Salou, a través de la pàgina web de l’Ajuntament: salou.reservaplay.cat/view/reserves/actividades/id/227

Presencials: Els dies 11 i 13 d’octubre, les persones empadronades al municipi, podran inscriure’s presencialment a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, de 10 a 14 h. Només es permetrà un màxim de dues inscripcions presencials per persona.

En cas de quedar places vacants després del període d’inscripcions, la inscripció continuarà oberta tant per a residents com per a no residents, fins a l’inici de l’activitat.

És important destacar que la majoria d’activitats estan destinades a majors de 18 anys, amb l’excepció de «Nit dels Estels, visita guiada al Reial Monestir de Santes Creus i al Taller de decoració de tasses». L’aforament per a totes les activitats és limitat.

Fitxers adjunts

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *