Vila-seca acull un fam trip per a oficines de turisme de Catalunya

Aquest dijous, 5 d’octubre, Vila-seca ha acollit un fam trip amb professionals de diverses oficines de turisme de la Costa Daurada i de Catalunya per donar-los a conèixer tota la oferta turística que ofereix Vila-seca, la Pineda Platja i els nous projectes de la destinació. La jornada, a la que han assistit més de 30  agents turístics de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Tortosa, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Cambrils, Reus i Valls, entre d’altres, ha estat un bon punt d’intercanvi d’experiències amb altres professionals del sector turístic.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Lluïsa Clavé, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als agents turístics al Castell de Vila-seca, on han aprofitat per fer una visita guiada. Tot seguit, han visitat el Celler i han recorregut el centre històric per observar tot el patrimoni arquitectònic de les torres de defensa, l’Església i el Portal de Sant Antoni.

El fam trip també s’ha desplaçat fins a la platja de la Pineda. Allà, han visitat l’Oficina de Turisme i el nucli turístic, on han pogut compartir impressions sobre les novetats d’enguany pel que fa al turisme actiu i familiar.

La jornada finalitzarà de nou al Castell de Vila-seca, amb un àpat que comptarà amb la presència de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, la regidora de Cultura, Lleure i Coneixement, Manuela Moya, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, Jordi Fortuny.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *