Jugadores cadet femení negre del Club Voleibol Torredembarra convocades per la Federació Catalana de Voleibol

El Club Voleibol Torredembarra destaca per les seves excepcionals jugadores cadet femení negre, que han sigut convocades per la Federació Catalana de Voleibol (@fcvoleibol). Aquestes destacades esportistes són l’Alba Rodrigo, l’Ainhoa Ugalde, la Laia Charles i la Mar Fernández.

Aquestes notícies posen de manifest el gran treball i esforç que s’hi ha posat per part de les jugadores i el seu entrenador, així com la dedicació i la passió que tenen pel voleibol. Ser convocades per la Federació Catalana de Voleibol és un reconeixement a la seva excel·lència esportiva i suposa una gran oportunitat per a elles.

El Club Voleibol Torredembarra es troba molt orgullós de les seves jugadores cadet femení negre i les felicita per aquesta importat convocatòria. Aquest èxit és fruit de l’esforç, la dedicació i el treball en equip, valors fonamentals que el club inculca a les seves jugadores.

Aquesta notícia demostra la capacitat del Club Voleibol Torredembarra per a desenvolupar i formar talent esportiu. El club és un referent en el món del voleibol i les seves jugadores continuen destacant a tots els nivells de competició.

En resum, les jugadores cadet femení negre de Club Voleibol Torredembarra han obtingut una meritòria convocatòria per la Federació Catalana de Voleibol, demostrant el seu talent i dedicació en aquest esport. És un orgull per a l’equip i una gran notícia per al club. Així, el Club Voleibol Torredembarra continua demostrant la seva excel·lència esportiva i la seva capacitat de formar grans jugadores.

Font: Club Voleibol Torredembarra

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *