Aquesta setmana comencen els treballs d'adequació de noves zones regulades per a residents

L’empresa Municipal de Transports de Tarragona inicia aquesta setmana una intervenció tècnica d’adequació dels carrers del Mar, Lleó, Reial, Vapor, Castaños, Castellarnau, Misericòrdia i Rebolledo del barri del Port, per ubicar una nova zona verda regulada d’estacionament de vehicles per a residents.

La consellera de Mobilitat i presidenta de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) i Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Sonia Orts, destaca que “l’actuació es duu a terme en benefici del veïnat i del teixit comercial del barri del Port i del carrer Enric d’Ossó”. Així mateix, assenyala que “la zona taronja actual no afavoreix la rotació i provoca que veïnat i comerciants tinguin més dificultats a l’hora d’aparcar. Duem a terme aquesta actuació amb l’objectiu d’afavorir la rotació dels vehicles, i facilitar l’aparcament. És una actuació encaminada a la millora de la mobilitat que beneficia al veïnat del barri del Port, amb unes 200 places, del carrer Enric d’Ossó, amb quasi 100 places, i el seu teixit comercial”.

L’adequació s’iniciarà aquesta setmana, en funció de la situació meteorològica.

D’altra banda, aquesta setmana també s’executaran actuacions als carrers de Covadonga i Josep Roig, incrementant 60 noves places d’aparcament de zona verda al voltant de l’antiga presó de Tarragona.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *