Cfs Vila-Rodona: Resultats Destacats del Cap de Setmana

El Club de Futbol Sala Vila-Rodona (CFS Vila-Rodona) ha tingut un cap de setmana intens amb diversos partits en diferents categories. Des de l’equip femení fins als més joves, els equips de Vila-Rodona han competit amb passió i determinació. En aquest article, us portem els resultats d’aquests emocionants enfrontaments.

FEMENÍ – Puigpelat (9-1)

L’equip femení del CFS Vila-Rodona va mostrar el seu domini en el camp amb una victòria aclaparadora de 9-1 contra Puigpelat. Aquest resultat impressionant reflecteix la dedicació i l’habilitat de les jugadores de Vila-Rodona, que van mantenir un control sòlid al llarg del partit. Amb aquesta victòria, l’equip femení continua demostrant la seva excel·lència a la pista.

SÈNIOR B – FutbolPax B (3-3)

L’equip Sènior B del CFS Vila-Rodona va protagonitzar un emocionant empat 3-3 amb l’equip de FutbolPax B. Aquest resultat destaca la igualtat i la competència entre aquests dos equips. Els jugadors del CFS Vila-Rodona van lluitar amb força i determinació, i el resultat final va reflectir aquesta entrega en la pista.

Morell – CADET (6-0)

Els jugadors del CFS Vila-Rodona a la categoria cadet van enfrontar-se a un repte difícil contra Morell i, tot i l’esforç, van patir una derrota de 6-0. Aquest resultat ens recorda que el futbol sala és un esport on cal treballar dur per millorar i afrontar els reptes que es presenten.

Reus – INFANTIL (3-1)

L’equip infantil del CFS Vila-Rodona va competir amb valentia contra Reus i, tot i que van lluitar amb determinació, van acabar perdent 3-1. Aquests joves jugadors continuen guanyant experiència i aprenent de cada partit que disputen.

FutbolPax – CASTELL D’OR VILA-RODONA (2-3)

Un dels partits més emocionants del cap de setmana va ser el duel entre FutbolPax i el Castell d’Or Vila-Rodona, que va acabar amb una victòria ajustada de 3-2 a favor de Vila-Rodona. Aquesta victòria és un testimoni de la destresa i la dedicació de l’equip Castell d’Or Vila-Rodona, que va lluitar fins al final per aconseguir aquesta victòria.

Vandellòs – ALEVÍ (👎🏻)

L’equip aleví del CFS Vila-Rodona va enfrontar-se a un repte complicat contra Vandellòs i va patir una derrota, tal com indica l’emoji de polze avall. Malgrat això, aquests joves jugadors continuen treballant dur per millorar les seves habilitats i estan segurs de seguir millorant en els pròxims partits.

BENJAMÍ 1r any – Morell (👎🏻)

L’equip benjamí 1r any del CFS Vila-Rodona va patir una derrota davant de Morell, tal com es reflecteix amb l’emoji de polze avall. Encara que el resultat no va ser el desitjat, aquests joves jugadors continuen posant el seu millor esforç en cada partit i estan compromesos a seguir treballant per millorar.

BENJAMÍ 2n any – Castellvell (👍🏻)

Per acabar, l’equip benjamí 2n any del CFS Vila-Rodona va aconseguir una victòria amb un resultat positiu de 3-1 contra Castellvell, tal com indica l’emoji de polze amunt. Aquesta victòria és un testimoni del talent i l’esforç d’aquests joves jugadors, que continuen creixent i desenvolupant les seves habilitats a la pista.

En resum, el CFS Vila-Rodona va viure un cap de setmana ple d’emocions amb resultats variats en les seves diferents categories. Aquesta diversitat de resultats ens recorda que el futbol sala és un esport que implica treball dur i dedicació, i que cada partit és una oportunitat d’aprendre i millorar. Felicitem a tots els jugadors i entrenadors del CFS Vila-Rodona per la seva passió i compromís amb aquest esport, i esperem amb interès els pròxims enfrontaments.

Font: Cfs Vila-Rodona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *