Demà a les 9 h es podran reservar les entrades per l’Anada al Liceu a gaudir de l’òpera Turandot

Demà a les 9 del matí s’obrirà la reserva d’entrades per assistir a l’òpera «Turandot» al Gran Teatre del Liceu, el pròxim 3 de desembre. La reserva es podrà fer a través de la web de Codetickets, o presencialment al Castell de Masricart, per un preu de 70 euros que inclou l’entrada i el transport.

El Liceu recupera «Turandot», la producció que obria de nou el teatre després del catastròfic incendi del 1994. L’òpera se situa a la ciutat imperial de Pequín, on la princesa Turandot protegeix la seva virginitat sota un jurament: només es podrà casar amb aquell home de sang reial que resolgui tres enigmes que ella mateixa dictarà. Qui fracassi morirà. El règim i la tirania d’una dona incapaç d’estimar, que es nega a convertir-se en humana, que prefereix ser una institució i que imposa un estat de vigilància en el qual els homes són sacrificats.

Una escenografia monumental, evocadora i orientalista, i un entorn summament rígid i opressiu, ple de bellesa i equilibri formal, amplifiquen l’èpica de la història. Aquesta sessió en concret comptarà amb la intèrpret tarragonina Marta Matheu en el paper de Liù.

Informació important a l’hora d’adquirir la reserva d’entrada:

  • Sortida en autocar de la Canonja puntualment a les 15.30 h des de l’avinguda del Sector Nord.
  • Sortida de Barcelona en acabar la funció amb arribada prevista a la Canonja cap a les 23 h.
  • Un cop fet el pagament no hi ha possibilitat de canvi.
  • Les localitats que facilita «Liceu al Territori» són de segon i tercer pis central i s’assignaran en funció de la disponibilitat final del Gran Teatre del Liceu.

Font: Ajuntament de la Canonja

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *