El Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau recupera el partit ajornat de l’Aleví S12 Avuí Molta sort!

El Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau recupera el seu partit ajornat

L’equip Aleví S12 del Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau es prepara per recuperar un partit ajornat contra el CE Vendrell. L’encontre tindrà lloc demà, dimarts 17 d’agost, a les 18:30. Els membres de l’equip han estat entrenant arduament per assegurar una excel·lent actuació al camp.

L’equip Aleví S12 ha demostrat un gran compromís i dedicació durant tota la temporada. Cada entrenament ha estat una oportunitat per perfeccionar les seves habilitats i tècniques futbolístiques. L’esforç ha estat evident en cada partit disputat fins ara, on han aconseguit resultats positius.

El partit ajornat, que finalment es durà a terme en l’horari esmentat, representa una oportunitat per a l’equip de continuar en la senda de la victòria. Els jugadors estan emocionats i motivats per mostrar el seu talent i determinació al camp.

Des del Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau, desitgen molta sort a l’equip Aleví S12 en aquest important encontre. El suport dels entrenadors, companys d’equip i aficionats serà fonamental perquè els jugadors donin el millor d’ells i aconsegueixin l’èxit.

El partit promet ser emocionant i disputat, amb els dos equips lluitant per la victòria. El Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau confia en les habilitats i capacitats del seu equip Aleví S12 i espera que puguin deixar-ho tot al camp.

Bona sort a l’equip Aleví S12 del Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau! Estarem atents per conèixer els resultats d’aquest emocionant partit que promet grans emocions i un futbol de gran qualitat.

Recuperem la passió pel futbol!

Font: Club Escola de Futbol St. Pere i St. Pau

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *