L’Ajuntament d’Ulldecona obre el tràmit per demanar les subvencions per la compra de material escolar per a l’alumnat de primària i secundària

Fins al 30 de novembre, els i les estudiants de primària i secundària de l’Escola Ramón y Cajal i l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona poden demanar la subvenció municipal per a l’adquisició de material escolar (excepte llibres). La tramitació s’ha de fer via telemática des del següent enllaç: https://tramits.ulldecona.cat/subvencio_escola/. Les famílies que tinguin dificultats per presentar les sol·licituds poden adreçar-se a l’Ajuntament d’Ulldecona o a la Biblioteca Popular.

Els beneficiaris són tots els xiquets i xiquetes escolaritzats al municipi. L’ajuda màxima concedida és de 60 euros tal com especifiquen les bases. L’Ajuntament destina cada any uns 30.000 euros del seu pressupost per dotar la partida d’ajuts per a la compra de material escolar. També en l’àmbit educatiu, anualment es dota els pressupostos municipals d’una partida de 45.000 euros per a finançament de transport i menjador d’alumnes dels barris.

Es pretén així, segons explica l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, “col·laborar amb les famílies en l’adquisició del material escolar que resulta imprescindible per a la formació dels menors i que dificulta la gestió de les economies domèstiques”. Aquestes mesures se sumen a d’altres empreses pel consistori per tal de “garantir l’accés en igualtat d’oportunitats en l’àmbit de l’educació tant reglada com de lleure, a tots els infants del municipi independentment del nucli on visquin o de la capacitat econòmica de les seves famílies”.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *