El Club Bàsquet Salou convoca a omplir el pavelló en la seva tercera jornada de lliga aquest diumenge

«omplim el pavelló amb el club bàsquet salou aquest diumenge”

Fans de l’esport, esteu a punt per a un nou dia apassionant de bàsquet al Pavelló Central de Salou? El Club Bàsquet Salou és a punt per a la tercera jornada de lliga aquest diumenge 22 d’octubre. El crit de batalla és clar: «Omplim el pavelló!»

Amb el xiulet inicial programat per a les 18:15h, el Club Bàsquet Salou espera amb entusiasme l’enfrontament contra l’equip visitant, el FC Cartagena. La rivalitat ens promet una tarda plena d’acció en la pista. La passió, l’energia i el talent estarà a l’ordre del dia mentre els equips lluitaran per la victòria en una cursa frenètica de dribbling, passades precises i tirs a cistella.

Però un partit de bàsquet no és només el que passa a la pista. És també la gresca de la grada, els càntics dels fans, el soroll de les botzines. És per això que el Club Bàsquet Salou fa una crida a tots els seus seguidors perquè vinguin a animar l’equip. Amb el seu lema «#SempreEndavant», l’equip recorda als assistents que cada xut, cada defensa, cada acció agressiva a la pista es realitza amb l’esperança i l’objectiu de guanyar, sempre avançant cap a la victòria.

D’altra banda, l’equip també vol transmetre la importància de la unió utilitzant l’etiqueta «#JuntsFentHistòria». Aquest lema subratlla que, tant si estan a la pista com a les grades, tots contribueixen a l’èxit de l’equip, escrivint la història del club pàgina a pàgina, partit a partit.

Quan es tracta de preus, el Club Bàsquet Salou s’assegura que ningú es quedi fora. Les entrades per a menors de 4 anys són gratuïtes, mentre que els majors de 4 a 12 anys podran gaudir del partit per només 3€. Per als majors de 12 anys, el preu de l’entrada és de 6€. Tenint en compte aquests preus asequibles, no hi ha excusa per a no anar a compartir una tarda emocionant de bàsquet, suportant als jugadors locals.

També es fa un recordatori als fans a fer-se l’abonament per gaudir del bàsquet durant tota la temporada. L’abonament permet un accés més fàcil i ràpid als partits, a més de representar una manera important de suportar l’equip durant tota la temporada.

En resum, aquest diumenge 22 d’octubre, el Club Bàsquet Salou us convida a tots a omplir el Pavelló Central, a animar als nois amb tota la força possible i a compartir una tarda emocionant plena d’acció de bàsquet. Sempre endavant, junts fem història!

Esperem veure-us a tots allà, fent un clam per l’equip i vivint amb nosaltres una jornada de bàsquet que promet ser inoblidable. No falteu a la cita!

Font: Club Bàsquet Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *