El Club Salou Futbolsala comença la lliga amb tot l’entusiasme dels jugadors escolars de la base.

Escola CSFS | Aquest cap de setmana s’inicia la lliga per als nostres equips escolars de la base. Els nostres jugadors i jugadores de les categories prebenjamí, benjamí i aleví estan amb moltes ganes de jugar partits i gaudir del futbol sala els caps de setmana. Som-hi! #ClubSalouFS #UnaGranFamilia

Aquest cap de setmana comença la lliga per als equips escolars de futbol sala del Club Salou Futbolsala (CSFS). Les categories prebenjamí, benjamí i aleví estan preparades per afrontar una nova temporada plena de partits i emocions.

Els jugadors i jugadores de l’escola CSFS estan molt il·lusionats per començar a competir a la lliga de futbol sala. Després d’una intensa pretemporada, on han treballat durament per millorar les seves habilitats tècniques i tàctiques, arriba el moment de demostrar el que han après en el terreny de joc.

La categoria prebenjamí del Club Salou Futbolsala està formada per nens i nenes de 4 i 5 anys. Aquesta és la seva primera experiència en la competició oficial i estan molt emocionats per començar a jugar partits. El seu objectiu principal és aprendre i divertir-se amb el futbol sala.

Els més petits del club, la categoria benjamí, estan preparats per mostrar tot el seu talent en el camp de joc. Aquests nens i nenes de 6 a 8 anys han treballat durant la pretemporada per millorar la seva tècnica individual i col·lectiva, i ara podran demostrar-ho en els partits de la lliga.

Per la seva banda, els jugadors i jugadores de la categoria aleví són els més grans de l’escola CSFS. Amb edats compreses entre els 9 i els 11 anys, aquests joves futbolistes estan amb molta motivació per començar la competició. Són conscients que la lliga serà més exigent i competitiva, però estan preparats per afrontar els reptes que els esperen.

El Club Salou Futbolsala és una entitat esportiva que promou la pràctica del futbol sala entre els més joves. A través de l’escola CSFS, els nens i nenes tenen l’oportunitat de gaudir del futbol sala i de formar-se com a esportistes. L’objectiu principal del club és fomentar els valors de l’esport com l’esforç, la disciplina, la solidaritat i el respecte.

Per a més informació sobre l’escola CSFS i els seus equips escolars, podeu visitar la seva pàgina web oficial o seguir-los a les xarxes socials amb els hashtags #ClubSalouFS i #UnaGranFamilia.

En resum, els equips escolars del Club Salou Futbolsala estan preparats per començar la lliga de futbol sala. Els jugadors i jugadores de les categories prebenjamí, benjamí i aleví tenen moltes ganes de demostrar el seu talent i gaudir del futbol sala els caps de setmana. Estem segurs que serà una temporada plena d’emocions i aprenentatge per a tots els membres de l’escola CSFS. Som-hi!

Font: Club Salou Futbolsala

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *