El Club Salou Futbolsala us presenten els místers de tots els seus equips escolars de la temporada del 25 aniversari del Club

El Club Salou Futbolsala celebra aquesta temporada el seu 25 aniversari amb moltes novetats i amb molta il·lusió. Amb el lema «Una gran família», el club es continua consolidant com un dels referents en el món del futbol sala a la província de Tarragona.

Una de les notícies més destacades de la temporada és la presentació dels místers de tots els equips escolars del club. El Club Salou Futbolsala aposta per entrenadors joves amb una gran passió pel futbol sala i amb una visió moderna del joc. Aquesta aposta per entrenadors joves i amb una gran preparació és clau per desenvolupar els joves talents i assolir els millors resultats.

Els místers són el motor del club, ja que són els encarregats d’entrenar i formar als jugadors, inculcant els valors esportius i fomentant el treball en equip. A més, els místers també són responsables de planificar les sessions d’entrenament i de preparar els partits.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la incorporació de nous jugadors a l’equip. El Club Salou Futbolsala compta amb equips de diferents categories, des dels més petits fins als veterans, i és un club obert a la incorporació de nous jugadors en qualsevol moment de la temporada. Si tens ganes de jugar al futbol sala i formar part d’una gran família, no dubtis en posar-te en contacte amb el club.

Aquesta temporada també destaca per la participació dels equips escolars en diferents competicions i tornejos. El Club Salou Futbolsala aposta per la formació dels seus jugadors i per donar-los l’oportunitat de competir en els millors tornejos de la província. A més, el club està treballant per a reunir als jugadors més talentosos en equips de més alta competició.

El Club Salou Futbolsala també té un fort compromís amb la comunitat i desenvolupa diferents activitats socials i solidàries al llarg de l’any. El club organitza jornades de portes obertes per a joves interessats en jugar al futbol sala, així com esdeveniments solidaris per recaptar fons per a causes benèfiques.

En definitiva, el Club Salou Futbolsala celebra aquesta temporada el seu 25 aniversari amb molta il·lusió i amb ganes de seguir creixent i fomentant el futbol sala a la província de Tarragona. Amb els seus místers, els seus jugadors i la seva gran família, el club es consolida com un referent en el món del futbol sala. Seguim treballant per assolir tots els èxits en aquesta temporada del 25 aniversari. #ClubSalouFS #UnaGranFamilia

Font: Club Salou Futbolsala

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *