Els cracks del Genuine del Futbol Base Reus es preparen per una nova temporada de LaLiga Genuine.

El Futbol Base Reus es prepara per a la propera temporada de La Liga Genuine. Aquesta competició, organitzada per la Fundació LaLiga, reuneix els equips de futbol inclusiu de diferents clubs espanyols. Es tracta de donar oportunitat als jugadors amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament perquè puguin gaudir de la pràctica del futbol de competició. Aquesta temporada, el Futbol Base Reus competirà amb altres equips com el Real Madrid, l’Atlético de Madrid o el Getafe, entre d’altres.

Amb l’objectiu de posar-se a punt pel torneig, els jugadors del Genuine del Futbol Base Reus han iniciat una caminada per diferents zones de la ciutat de Reus. Aquesta caminada és una activitat física que els permet millorar la seva forma física i anar adquirint ritme de cara a la competició. A més, també els ofereix l’oportunitat de conèixer diferents barris de la ciutat i establir un contacte amb els veïns i altres aficionats al futbol.

La Liga Genuine és una oportunitat perquè aquests jugadors puguin viure la seva passió pel futbol i competir amb altres equips amb les mateixes característiques. A més, també promou valors com la inclusió, el respecte i la igualtat d’oportunitats. Aquest torneig és un reconeixement a tots aquests jugadors per la seva dedicació i esforç en el món del futbol.

Des del Futbol Base Reus animen a tota la ciutadania a saludar els jugadors si els veuen durant la seva caminada per Reus. És una manera de mostrar el suport i l’afecte cap a aquests futbolistes inclusius que representen l’esperit de superació i la passió pel futbol. A més, també és una manera de conscienciar i sensibilitzar la societat sobre la importància de la inclusió en l’àmbit esportiu.

El Futbol Base Reus és un club compromès amb la inclusió i la igualtat d’oportunitats. Amb la seva participació a La Liga Genuine, vol promoure valors com l’esportivitat, l’amistat i la superació, a través de la pràctica del futbol. És un exemple a seguir per altres entitats esportives, que haurien de treballar per aconseguir una societat més inclusiva i igualitària. En definitiva, el Futbol Base Reus és un referent en l’àmbit del futbol inclusiu i un exemple de superació i valors per a tota la societat.

Font: Fundació Futbol Base Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *