A la venda les entrades per les properes activitats de #Safrània365 a Montblanc

Aquesta setmana s’han posat a la venda els tiquets per participar a les tres properes activitats de #Safrània365. El cicle d’experiències de petit format vinculades als productes agroalimentaris de proximitat que organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc està tenint un desenvolupament òptim al llarg de l’any i s’espera poder seguir amb èxit de participació durant la tardor.

El dissabte 28 d’octubre a les 10 del matí, al celler Mas Foraster, tindrà lloc De l’olivera al setrill amb l’Aresta i Mas Foraster. Una activitat per conèixer un dels conreus tradicionals de la Conca de Barberà: l’olivera. Es descobriran detalls al mateix temps que es cullen les olives. L’activitat finalitzarà amb un taller de conserva d’olives.

El dissabte 4 de novembre a les 10 del matí a l’Espai Aromis es realitzarà una de les activitats més consolidades del calendari: la Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors. Es gaudeix de l’espectacle de colors i olors que ofereix la floració del safrà aprenent a collir-lo i esbrinar-ne les flors. L’activitat es fa de la mà del Joan Cartanyà, productor de safrà qui fa més d’una dècada va recuperar aquest conreu a la Conca de Barberà. El mateix dissabte 4 de novembre a partir de les 7 del vespre el restaurant El Molí del Mallol acollirà el tradicional Tast de vins que coordina La Conca 5.1. Enguany porta per títol La clau de volta i comptarà amb Roser Vernet i Martí Sales com a conductors. Hi prendran part dos cellers de la Conca de Barberà, Vilalta Pere i Niu Celler; dos del Priorat, Clos Mogador i Venus la Universal; un de l’Alt Penedès, la Fita, i un de l’Anoia, Celler Dumenge.

Per participar a les activitats és necessari inscriure’s prèviament a través del web www.montblancmedieval.cat.

De l’olivera al setrill i la Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors estan orientats a un públic familiar. Tenen un preu de 5€ per als majors de 12 anys i de 2€ per als infants d’entre 4 i 12 anys. L’aforament és limitat. Per a la seva realització, és necessari l’ús de calçat còmode i una roba adequada per anar al tros.

Font: Ajuntament de Montblanc

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *