El Consell Esportiu del Baix Camp garanteix el suport al Futbol Base Reus GENUINE

El Consell Esportiu del Baix Camp i la Fundació de Futbol Base Reus han arribat a un acord que consolidarà el futur de l’equip GENUINE aquesta temporada. Ernest Aymamí i Xavi Guix, presidents de les dues entitats respectivament, han signat oficialment aquest compromís que garantirà l’arbitratge gratuït de tots els partits de l’equip.

La decisió d’arbitrar gratuitament els partits de l’equip GENUINE sorgeix com una modesta aportació que busca assegurar la viabilitat del projecte i donar suport als joves integrants de l’equip en la seva il·lusió per practicar esport. Aquesta iniciativa de col·laboració entre el Consell Esportiu i la Fundació de Futbol Base Reus exemplifica la importància de promoure l’esport com a eina d’integració social i com a mitjà per a la pràctica dels valors esportius fonamentals.

Amb aquest acord, el Consell Esportiu del Baix Camp reafirma el seu compromís amb l’esport escolar i la promoció de l’activitat física entre els joves de la comarca. A través d’aquest gest solidari, que busca generar un impacte positiu en la comunitat, es brinda suport i oportunitats als integrants de l’equip GENUINE per continuar desenvolupant les seves habilitats futbolístiques i viure l’experiència de jugar sense barreres.

La Fundació de Futbol Base Reus, per la seva banda, celebra aquesta col·laboració, ja que compta amb el suport d’una entitat tan important com el Consell Esportiu del Baix Camp. Aquest acord no només reforça la solidesa del projecte GENUINE, sinó que també fa possible que els membres de l’equip puguin continuar gaudint de l’esport que tant estimen sense haver de fer front a despeses arbitrals.

Així doncs, amb aquesta aliança entre les dues entitats, el Futbol Base Reus GENUINE reafirma el seu compromís amb el foment de l’esport inclusiu i l’eliminació de les barreres que sovint es presenten per a col·lectius en situació de vulnerabilitat. Aquest suport institucional és essencial per a la consolidació d’un projecte que promou la igualtat d’oportunitats i el gaudi del futbol per a tothom.

En definitiva, aquest acord representa un pas més en la construcció d’una societat més solidària i inclusiva, on l’esport té un paper fonamental. El Consell Esportiu del Baix Camp i la Fundació de Futbol Base Reus ensenyen amb aquest gest exemplar que, amb compromís i col·laboració, és possible canviar vides a través del futbol.

Font: Fundació Futbol Base Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *