L’Ajuntament de Salou torna a instaurar la censura als mitjans de comunicació

Com si retrocedíssim en el temps a l’època de la dictadura, els Regidors de torn al Govern es permeten, a través dels seus «ministres de propaganda», decidir qui pot accedir a la informació, prohibint als mitjans de comunicació prendre fotografies a l’Ajuntament i impedir l’accés a dependències municipals.

Aquest passat dilluns se’ns va prohibir l’entrada a una trobada improvisada entre manifestants que reclamaven més places de transport escolar i la regidora d’educació, després que l’Alcalde es negués a atendre’ls en persona.

El responsable de comunicació de l’Alcaldia de Salou va argumentar que era una reunió privada entre la regidora i els aproximadament 30 manifestants, i que després de la reunió publicarien una nota de premsa explicant el que creguessin convenient.

No és la primera vegada que l’ajuntament de Salou, encapçalat per Pedro Granados, veta als mitjans de comunicació que considera no afins al règim.

D’altra banda, i això és encara més sorprenent, també se li va prohibir l’entrada a la xerrada de la regidora amb els manifestants, al regidor de l’oposició Ignacio Durán de SALOU USAP, que donava el seu suport a les famílies en la seva reclamació de transport escolar, i pel que sembla es l’únic regidor que realment fa oposició de veritat al plenari i al carrer, en comptes del teatre que sembla que fan els demés al plenari.

Recordin que ja en el ple passat, el regidor de Salou USAP, Ignacio Durán, va tenir un enfrontament amb la mateixa regidora per aquest mateix assumpte en el qual aquesta va posar de manifest el seu desconeixement de la situació i la seva incapacitat per resoldre-la.

Certament aquest Ajuntament no fa gala de transparència amb aquestes actuacions tan opaques, prohibint la presència de mitjans de comunicació i de regidors de l’oposició en una trobada improvisada, suposadament per transmetre el seu posicionament sobre un tema que ha deixat meridianament clar en el ple anterior, que és on s’han d’aclarir aquest tipus de qüestions. És que potser el que diu en el ple el govern, després ho modifica al seva conveniència en funció de si un grup de persones es posa a fer soroll davant del seu sagrat Ajuntament?

Segons ens van explicar els manifestants després de la reunió, la regidora es va comprometre a contractar, no un, sinó dos autobusos perquè ningú es quedés sense plaça de transport escolar, amb deficències i discriminacions però.

Així doncs, el que era impossible en el ple, s’ha convertit en realitat després d’una manifestació de 30 minuts.

Donem l’enhorabona a les famílies que han sabut defensar la seva posició, i donem l’enhorabona al nostre govern Veleta, que no és capaç de resoldre els problemes on correspon, que és al ple municipal, i els resol sota mà en reunions opaques i sense cap tipus de control.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *