Ajuntament de Capçanes: Subvenció Catàleg Cultural 2023

L’Ajuntament de Capçanes ha rebut una excel·lent notícia que sens dubte enriquirà la vida cultural de la localitat i omplirà d’alegria els cors dels seus habitants. El Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona ha concedit una sèrie de subvencions destinades a potenciar la riquesa cultural de diferents entitats i organitzacions de la província. Capçanes ha estat un dels beneficiaris d’aquesta generosa contribució, que permetrà la realització d’una sèrie d’actuacions culturals d’alta qualitat al llarg de l’any 2023.

El catàleg cultural de Capçanes es nodreix, cada any, de les seves arrels i tradicions, així com de l’afany d’innovació i la creativitat dels seus habitants. Amb aquesta nova injecció de recursos, es garanteix que els esdeveniments culturals que tenen lloc a la localitat continuïn sent una font d’orgull per als seus ciutadans i una manera de compartir les seves arrels i la seva cultura amb tots aquells que vulguin unir-s’hi.

El Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona ha col·laborat estretament amb l’Ajuntament de Capçanes, aportant fons econòmics a diverses actuacions programades per al 2023. Així doncs, els ciutadans i visitants podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats culturals al llarg de l’any, i aquí us presentem un recull de les principals iniciatives que rebran aquesta esperada subvenció:

  1. Colla de Diables Banyuts de Castellvell del Camp – Correfoc Festa Major 28/07/2023 Aquest espectacular correfoc promet embrutar de pólvora i llum la nit del 28 de juliol. Amb una subvenció de 800€, la Colla de Diables Banyuts de Castellvell del Camp portarà a Capçanes un esdeveniment ple de passió i emoció que segurament no deixarà a ningú indiferent.
  2. Sardines – Concert Festa Major 28/07/2023 La música també tindrà un paper fonamental en la festa major de Capçanes. Amb una generosa subvenció de 1.750€, el concert de Sardines promet convertir-se en una de les actuacions musicals més destacades de l’estiu. Amb el seu peculiar estil i carisma, segurament faran que la plaça del poble es converteixi en un espai de ritme i alegria.
  3. Colla Gegantera Sant Antoni – Grallers cercavila gegants Festa Major 29/07/2023 Les figures gegants sempre han tingut un lloc especial en les festes majors catalanes. Amb una subvenció de 400€, la Colla Gegantera Sant Antoni farà que aquests gegants prenguin vida i vagin a passejar pels carrers de Capçanes, acompanyats pels sons màgics dels grallers.
  4. El Gato Animao – Festa aquàtica Festa Major 29/07/2023 La diversió aquàtica no pot faltar a l’estiu, i amb 598€ de subvenció, l’actuació d’El Gato Animao promet omplir d’aigua, jocs i riures la Festa Major de Capçanes. Una experiència única per a tota la família.
  5. Cia Pa Sucat amb Oli – Ball Festa Major 29/07/2023 El ball i la dansa sempre han estat una part essencial de la cultura catalana. Amb una generosa subvenció de 5.000€, la Cia Pa Sucat amb Oli oferirà una actuació de ball que combinarà tradició i modernitat, oferint un espectacle únic per als amants de la dansa.
  6. Fenya Rai! – Actuació musical Festa Santa Rosalia 03/09/2023 La festa de Santa Rosalia també comptarà amb una subvenció de 1.573€ per a una actuació musical a càrrec de Fenya Rai! Aquest grup musical promet omplir d’alegria i ritme aquesta festa religiosa tan estimada pels capçanencs.

Aquesta subvenció del Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona representa una gran oportunitat per a la promoció de la cultura a Capçanes. No només permetrà que es desenvolupin aquestes activitats culturals, sinó que també afavorirà la cohesió social i l’intercanvi cultural, fent que els ciutadans se sentin orgullosos de la seva identitat i que els visitants puguin gaudir d’experiències úniques.

Així doncs, el 2023 es presenta com un any ple de cultura, música, ball i diversió a Capçanes. És una oportunitat per a tots els ciutadans i visitants de la localitat per gaudir d’una varietat d’actuacions culturals que reflecteixen l’essència i l’esperit de la comunitat local. Els organitzadors i els participants d’aquestes actuacions fan una crida a tothom perquè s’uneixi a aquesta celebració cultural i comparteixi la seva passió per les arts i les tradicions catalanes. Amb aquesta subvenció, el catàleg cultural de Capçanes brilla amb més força que mai.

Font: Ajuntament de Capçanes

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *