Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja: Millora de l’Àrea d’Autocaravanes Gràcies al Programa LEADER

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha assolit un gran èxit en el desenvolupament de la seva àrea d’autocaravanes amb l’ajuda del Programa LEADER i el suport financer del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022. Aquesta inversió ha permès millorar les instal·lacions per acollir autocaravanes, facilitant així una experiència més còmoda i agradable per als turistes i visitants que decideixen gaudir de la bellesa de Sant Jaume d’Enveja.

La inversió total en aquesta actuació ascendeix a 40.275,40 €, dels quals 25.776,26 € han estat subvencionats pel programa LEADER, que forma part del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022. Aquesta inversió té un objectiu clar: impulsar el desenvolupament local i fomentar el turisme sostenible a la regió.

Una de les principals característiques d’aquesta actuació és la seva contribució a la millora de les instal·lacions d’autocaravanes, que són una opció cada vegada més popular per als amants de les escapades i dels viatges amb comoditat. L’aposta de Sant Jaume d’Enveja per aquest tipus de turisme és un pas cap a un turisme més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

La inversió en l’adequació de l’àrea d’autocaravanes inclou millores en l’espai d’estacionament, connexió elèctrica i de serveis bàsics, així com instal·lacions sanitàries i altres comoditats que fan que l’estada sigui més agradable per als visitants. Aquestes millores són fonamentals per atreure un major nombre de turistes i per proporcionar-los una experiència de qualitat.

Cal destacar que aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats i organismes. La Unió Europea, a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, ha contribuït a finançar aquest projecte amb l’objectiu de promoure el creixement i la sostenibilitat a les zones rurals. Aquest suport econòmic de la UE és una mostra de l’aposta per les zones rurals i el seu potencial en termes de turisme i desenvolupament econòmic.

D’altra banda, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya també ha estat un aliat fonamental en aquesta iniciativa. El seu suport i implicació han estat claus perquè el projecte pugui veure la llum i beneficiar a la comunitat de Sant Jaume d’Enveja.

La inversió en l’àrea d’autocaravanes no només millorarà la qualitat de l’estada dels visitants sinó que també afavorirà l’economia local. El turisme és un motor important per al desenvolupament de la regió i la millora de les instal·lacions d’autocaravanes augmentarà la capacitat d’acollir turistes, generant un major flux d’ingressos per als comerços i empreses locals.

A més, el foment del turisme sostenible és una de les prioritats d’aquesta actuació. Les instal·lacions redissenyades tenen en compte l’impacte ambiental i promouen pràctiques responsables. Això no només beneficia el medi ambient, sinó que també posiciona Sant Jaume d’Enveja com a destinació atractiva per als viatgers conscients de la importància de la sostenibilitat.

La inversió en l’àrea d’autocaravanes és només una de les diverses actuacions que l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja està portant a terme amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus habitants i impulsar el desenvolupament local. La col·laboració amb els programes i els fons de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya obre noves oportunitats per a la regió i reafirma el compromís amb el creixement i la sostenibilitat.

En resum, l’adequació de l’àrea d’autocaravanes a Sant Jaume d’Enveja és un exemple clar de com les inversions en desenvolupament local poden millorar la qualitat de vida de la comunitat i impulsar l’economia local. Aquest projecte no només ofereix una millor experiència als turistes, sinó que també promou pràctiques sostenibles i fomenta l’apoderament de la regió en el context europeu. Amb la col·laboració de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya, Sant Jaume d’Enveja està preparat per un futur més brillant i més sostenible.

Font: Ajuntament Sant Jaume d’Enveja

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *