Continua el programa Noves Oportunitats

El programa dintre del marc del conveni anual de col·laboració entre la Fundació Gentis i l’Ajuntament d’Alcanar. 

Dirigit a persones entre 16 i 24 anys, ofereix recursos al jovent per a continuar els seus estudis i/o inserir-se en el món laboral.

A través del conveni, l’Ajuntament cedeix gratuïtament a la Fundació un espai del Casal Jove, a l’Hotel d’Entitats, per tal que l’entitat puga implantar i desenvolupar aquest programa i també altres serveis d’intermediació laboral, prospecció, formació i seguiment laboral.

La Fundació Gentis és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió promoure la millora de la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. Per a aconseguir-ho, estableix dinàmiques de col•laboració i coordinació amb altres entitats i amb administracions públiques amb l’objectiu de maximitzar els recursos del territori.

Meritxell Ulldemolins, regidora de Joventut, recorda que «la millora de la formació, l’ocupació i de l’ocupabilitat de les persones joves del municipi és una de les línies de treball que s’inclou dintre el Pla Local de Joventut 2021-2023».

Dins aquest programa de garantia juvenil, per tant, s’inclouen joves i persones en alt risc d’exclusió social, d’Alcanar, la comarca del Montsià i altres municipis pròxims.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *