El World Pitch & Putt Tour desembarcarà, de nou, al Golf Costa Daurada

El Golf Costa Daurada va acollir per primera vegada el World Pitch & Putt Tour al 2022, una prova de referència internacional per als amants d’aquest esport.

L’experiència va ser tan satisfactòria, tant per a l’organització com per al Club, que aquest any, concretament els dies 3, 4 i 5 de novembre, el Golf Costa Daurada es convertirà, de nou, en l’epicentre del pitch and putt.

En aquesta edició se celebrarà el Masters Final. Una de les proves més emblemàtiques d’aquesta disciplina esportiva, que permetrà gaudir d’un alt nivell de joc i la participació dels noms més destacats en el panorama nacional i internacional.

L’organització ha disposat diverses places per als jugadors del Golf Costa Daurada. Per adjudicar-les, aquest dissabte 28 d’octubre tindrà lloc una Pool de Boles extraordinària, en la qual els guanyadors de la categoria scratch masculí i hàndicap femení obtindran una invitació, valorada en 100€ cadascuna, per participar en el certamen i enfrontar-se amb els millors del món.

Qui desitgi participar en l’esdeveniment haurà de disposar de la llicència de P&P vigent i posar-se en contacte amb l’organització a info@wppt.es.

El World Pitch & Putt Tour és el primer circuit mundial d’aquesta especialitat, nascut amb l’objectiu de professionalitzar aquest esport. De fet, aquesta prova es podrà seguir en línia i en temps real. A més d’estar disponible als canals de YouTube i Twitch.

Divendres i dissabte de 9 a 18 hores es jugaran, sota la modalitat individual stroke play a 36 forats, les rondes preliminars.

Diumenge serà el torn de les finals, que tindran lloc de 9 a 14 hores i es disputaran a 18 forats, també sota la modalitat Individual stroke play. L’ordre de sortida serà invers al de la classificació general.

Cal destacar que cada participant rebrà un complet welcome pack, format per un polo oficial del circuit WPPT, esmorzar i dinar el primer dia de joc i còctel el diumenge, després de les finals.

Al finalitzar cada jornada s’organitzarà en el village un after pitch amb música, tast de vins i classes gratuïtes de putt per als principiants.

Més informació: www.worldpitchandputttour.com.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *