Inscripció i inici d’activitats de l’entitat El Floc i la Fulla

Segons informa l’entitat El Floc i la Fulla, aquesta mateixa setmana inicia les seves activitats. 

Podeu consultar el formulari d’inscripció aquí

EL FLOC I LA FULLA és una entitat familiar on l’eix principal és el joc i la relació entre infants i famílies. S’oferirà en l’espai de l’entitat diferents propostes de joc, així com xerrades i tallers.

Entenem l’entitat del FLOC I LA FULLA com un refugi on connectar amb altres famílies, compartir dubtes i inquietuds i, en definitiva, fer tribu.

Un espai lúdic, educatiu i de socialització preparat perquè els infants acompanyats dels seus familiars puguin compartir, divertir-se, aprendre i jugar en companyia d’altres infants i les seves famílies.

Les ACTIVITATS estaran organitzades tant per les famílies que en formen part, com per professionals externs.

Joc lliure – Amb elements de joc i motricitat escollits acuradament, on l’infant inicia el seu joc per iniciativa pròpia, sense la intervenció de l’adult, però sí amb tota la seva atenció plena.

Conta – contes – Els contes de qualitat serveixen per ajudar a educar la sensibilitat, el pensament crític, la creativitat i a potenciar valors i mantenir viva la curiositat.

Manualitats i pintura – Una manera de manifestar sentiments, coneixements i experiències a través de diversos materials i tècniques artístiques. Les activitats plàstiques afavoreixen el desenvolupament motriu.

Psicomotricitat – A través del moviment desenvolupen habilitats de comunicació i de relació amb els altres, ja que el primer aprenentatge es realitza a través del cos.

Xerrades per professionals. – Persones especialitzades que ens enriqueixin amb els seus coneixements.

Espai Nadó – pensat per a les mares i pares en edat d’infants lactants, per a poder posar en comú les seves inquietuds i ajudar-se conjuntament.

Es crearan grups en funció de les edats i de l’aforament de l’espai.

El preu de la quota són de 35€/família per cada curs escolar. El pagament es realitzarà a través d’una transferència al següent número de compte (Caixa de Guissona): ES07 3140 0001 9100 1630 0600.

Font: Ajuntament de l’Aleixar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *