L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha rebut gairebé 59.000 € euros de subvenció de la Diputació de Tarragona per a la transició energètica i l’acció climàtica

Aquesta subvenció es divideix en 3 línies:

– La línia 1 per a la prevenció d’incendis forestals, amb una subvenció de 14.242,91 €. Amb aquesta subvenció s’ha dut a terme l’arranjament del cami del Coll de les Portes. La despesa total d’aquesta actuació ha estat de 17.803,64 €.

– La línia 2 per a desenvolupament dels Plans d’acció per l’energia sostenible i el clima, amb una subvenció de 24.684,18 €. Amb aquesta subvenció s’han substituït les lluminàries de tecnologies ineficients per unes de noves LED d’alt rendiment. La despesa total ha ascendit a 30.855,22 €.

– La Diputació de Tarragona també ha atorgat a l’Ajuntament 10.000 € dins de la línia 4 per residus per a implantar-ne la recollida porta a porta als nuclis d’interior i per comprar dos contenidors per a la recollida de les deixalles de caça: un per cada societat de caçadors del municipi. El cost total d’aquesta actuació ha estat de 29.471,24 €.

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *