Consell Comarcal del Priorat – Borsa de treball comarcal. Oferta de feina: Especialista Fiscal Comptable

El Consell Comarcal del Priorat té una gran notícia per a tots els residents de la comarca. Una nova oportunitat laboral s’obre en aquesta pintoresca regió, i es tracta d’una oferta de feina que pot canviar la vida de molts. La borsa de treball comarcal presenta una nova oportunitat laboral que no us podeu perdre.

Oferta de Feina La darrera oferta de treball publicada en la borsa de treball comarcal del Priorat és, sense cap mena de dubte, una oportunitat que no es pot deixar passar. L’empresa Jurisa Solucions SL, amb seu a Móra d’Ebre, està buscant un Especialista Fiscal Comptable per incorporar-se a la seva plantilla. Aquesta empresa està especialitzada en serveis jurídics i solucions integrals en assessorament a particulars, petites i mitjanes empreses (PIMES) i grans empreses. La tasca principal d’aquest professional serà la de donar suport i assessorar en temes fiscals i comptables.

Funcions Principals L’Especialista Fiscal Comptable haurà de realitzar una sèrie de tasques crucials per a l’empresa i els seus clients. Això inclou:

 • Assessorament a clients i planificació fiscal.
 • Tancaments comptables i gestió dels impostos com la Renda, Patrimoni i Impost de Societats.
 • Tramitació de requeriments de l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT).
 • Anàlisi d’estats financers i balanços.
 • Assistència a inspeccions tributàries.

Requisits Per poder optar a aquesta oportunitat laboral, cal complir amb els següents requisits:

 • Experiència mínima de 5 anys en el sector i experiència demostrable en les tasques a desenvolupar.
 • Coneixements en sistemes de comptabilitat informatitzats i habilitats en l’ús d’Excel.
 • Habilidades comunicatives i d’atenció al client.
 • Proactivitat i agilitat en la realització de tasques.

Condicions Contractuals L’empresa ofereix un contracte laboral indefinit per a l’Especialista Fiscal Comptable. La jornada laboral serà completa, amb un total de 40 hores setmanals, distribuïdes de la següent manera:

 • De dilluns a divendres de 8:00 a 14:00.
 • De dilluns a dijous de 15:30 a 18:00.

Com Enviar la Sol·licitud Si esteu interessats en aquesta oportunitat i compleixeu amb els requisits necessaris, podeu enviar el vostre currículum a l’adreça de correu electrònic indicada: isabel.plaza@jurisa.com.

Per obtenir més informació sobre aquesta oferta de treball, podeu consultar la pàgina web de la Borsa de Treball Comarcal del Priorat: https://www.priorat.cat/serveis/ocupacio-i-empresa/borsa-de-treball-comarcal/ofertes-de-treball.

Conclusió Aquesta és una oportunitat única per als professionals amb experiència en el sector fiscal i comptable. L’empresa Jurisa Solucions SL ofereix un contracte indefinit i la possibilitat de treballar en una empresa de prestigi en el camp dels serveis jurídics i la consultoria fiscal. No deixeu passar aquesta oportunitat i envieu el vostre currículum aviat. La comarca del Priorat us espera per oferir-vos una oportunitat laboral única en un entorn excepcional.

Font: Ajuntament de Porrera

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *