Nedadors del Cambrils Club Natació Fan una Gran Proesa Solidària en la 2a Milla Contra el Càncer de Mama

Dissabte passat, els nedadors de les seccions màster i aigües obertes del Cambrils Club Natació van demostrar el seu costat més solidari en la 2a Milla Solidària contra el càncer de mama. Aquest esdeveniment altruista va ser organitzat pel Club Natació Tarragona (@cntarraco_ow) i el Xina Open Water Swimmers (@xinaopenwaterswimmers). La travessia, que va tenir lloc a la platja de l’Arrabassada de Tarragona, va abastar una distància d’una milla nàutica. La recaptació generada mitjançant les inscripcions i els dorsals 0 serà destinada a la Lliga Contra el Càncer (@lligacontraelcancer).

La iniciativa va demostrar una vegada més que ser solidari és fonamental, i a més, es pot ser solidari fent allò que més ens apassiona: la natació. El Cambrils Club Natació, conegut també com el Cambrils CN, ha estat sempre un referent en l’àmbit de la natació a la Costa Daurada. Aquesta participació en la Milla Solidària no només va posar de manifest el seu compromís social sinó que també va destacar la passió dels seus membres pel món de l’aigua i les aigües obertes.

La Milla Solidària contra el càncer de mama va ser una oportunitat per unir dues passions: la natació i la solidaritat. Els membres del Cambrils CN van unir-se a aquest esdeveniment amb entusiasme i determinació, conscient que cada braçada contribuiria a una noble causa. Els participants van competir en un ambient amigable i festiu, destacant el seu suport a la Lliga Contra el Càncer i a totes les persones que lluiten contra aquesta malaltia.

L’esdeveniment va ser tot un èxit i va reunir nedadors de tota la província de Tarragona. A més de la travessia en sí, hi va haver activitats paral·leles com concursos, jocs i espectacles per a les famílies i els espectadors que es van apropar a la platja de l’Arrabassada. Aquesta combinació d’esport i entreteniment va crear un ambient festiu i amigable que va contribuir a recaptar fons per a la Lliga Contra el Càncer.

El Cambrils Club Natació ha estat una part activa de la comunitat esportiva de Cambrils i les seves rodalies durant molts anys. Les seccions màster i aigües obertes del club han contribuït al seu èxit contínuament. La secció màster, composta per adults que gaudeixen de la natació com a esport i activitat recreativa, ha guanyat reconeixement pel seu alt nivell de rendiment en diverses competicions. Això ha estat possible gràcies a l’entrenament disciplinat i la dedicació dels seus membres.

D’altra banda, la secció d’aigües obertes del Cambrils CN ha cridat l’atenció per les seves proeses a les aigües lliures de la Costa Daurada. El club ofereix entrenament i suport per a aquells que volen desafiar-se en travessies de mar i altres esdeveniments d’aigües obertes. La participació en la 2a Milla Solidària contra el càncer de mama és només una mostra del compromís del club amb la comunitat i amb la promoció de la natació en diferents àmbits.

El Cambrils CN té una història rica i una base de membres apassionats. Des de les seves arrels com a club local fins a la seva posició com a punt de referència a la Costa Daurada, l’organització ha crescut i evolucionat de manera positiva. La seva participació en esdeveniments com la Milla Solidària és un testimoni de la seva vocació solidària i del seu desig d’aportar a la comunitat.

La Lliga Contra el Càncer és una organització amb una llarga història de suport a les persones afectades pel càncer i les seves famílies. Els fons recaptats a la 2a Milla Solidària contra el càncer de mama seran utilitzats per finançar investigacions i programes de suport als pacients. Aquesta iniciativa és un exemple de com l’esport pot ser una eina poderosa per a la consciència i la recaptació de fons per a causes importants.

La Milla Solidària va ser un èxit en molts aspectes. No només va proporcionar suport econòmic a la Lliga Contra el Càncer, sinó que també va mostrar la unitat i la solidaritat de la comunitat de la natació. Els participants van demostrar que, més enllà de la competició, la natació pot ser una eina per a la generositat i la solidaritat.

En resum, el Cambrils Club Natació va demostrar el seu compromís amb la solidaritat i la comunitat en participar a la 2a Milla Solidària contra el càncer de mama. Aquest esdeveniment va ser una oportunitat per unir la passió per la natació amb la causa noble de lluitar contra el càncer de mama. La seva participació va contribuir a la recaptació de fons per a la Lliga Contra el Càncer i va destacar la importància de ser solidari i utilitzar les nostres passions per a causes importants. El Cambrils CN continua sent un exemple de com un club esportiu pot tenir un impacte positiu en la seva comunitat.

Font: Cambrils Club Natació

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *