Reobren les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

A partir del pròxim dilluns 30 d’octubre la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona reobre les ludoteques municipals, un servei adreçat a infants de zero a dotze anys i les seves famílies. Les ludoteques ubicades als centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador i la jugoteca del centre cívic de Llevant obriran de dilluns a divendres des de les 17 h a les 19.30 h. Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer presencialment a cada centre cívic a partir del pròxim dilluns.

Tant les ludoteques com la jugoteca són espais delimitats que tenen una finalitat lúdica, social, cívica, cultural i inclusiva. Compten amb un projecte socioeducatiu i estan dotades d’un fons organitzat de jocs, joguines i altres elements lúdics. En aquests espais els infants i les famílies poden gaudir d’un lloc on compartir que disposa de personal especialitzat que orienta en tot moment. També s’organitzen tallers i celebracions puntuals segons el calendari festiu anual.

A més a més de les ludotuques, el pròxim dilluns també reobrirà la sala d’estudi del centre cívic de Bonavista, un espai tranquil per fer els deures adreçat a infants i joves de 8 a 17 anys. Tota la informació sobre les ludoteques municipals es pot trobar en aquest enllaç.

Més informació sobre les ludoteques al web dels Centres Cívics Municipals de Tarragona.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *