Salou Academy Rugby Club: Diumenge a Olivella comença una nova temporada de Touch

El diumenge és un dia esperat per molts entusiastes del rugby a la regió de Catalunya, i aquest cop no serà una excepció. Salou Academy Rugby Club (sHarc) es prepara per a la tercera temporada de Touch, i ho farà a Olivella, amb ganes de demostrar el seu esperit esportiu i compromís amb aquest esport apassionant.

El Touch rugby és una variant emocionant i menys física del rugby tradicional, que posa l’èmfasi en la destresa, la velocitat i la coordinació. És una disciplina que es pot gaudir a tots els nivells, i el Salou Academy Rugby Club ha estat treballant durament per fer-ho possible.

Amb la temporada que comença, el club es prepara per competir a la 2a Categoria del Touch català. El diumenge, Salou Academy Rugby Club s’enfrontarà en dos partits oficials als seus rivals, Osona Touch i Foixarda Foxes. Aquesta serà una gran oportunitat per veure l’equip en acció i avaluar el seu progrés en aquest esport tan estimulant.

L’entusiasme és palès entre els membres de l’equip i els seguidors del club. A través de les xarxes socials, han estat compartint la seva emoció amb el hashtag #sHarc, que representa el Salou Academy Rugby Club. Aquesta etiqueta ha estat utilitzada per destacar els seus èxits, moments memorables i per mantenir els seus seguidors informat dels esdeveniments més recents.

El club també ha estat utilitzant altres etiquetes com #SalouTouch i #TouchCatalunya per connectar-se amb la comunitat del Touch rugby a Catalunya. Això els ajuda a estar al corrent de les novetats i a participar en converses amb altres entusiastes d’aquest esport apassionant.

Una cosa que destaca del Salou Academy Rugby Club és el seu suport al l’esport femení. Amb l’ús de l’etiqueta #EsportFemení, el club fomenta la participació de les dones en el Touch rugby i celebra les seves proeses dins i fora del camp de joc. És una declaració clara del compromís del club amb la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones a través de l’esport.

El lloc de la competició, Olivella, ofereix un entorn idíl·lic per als partits. Amb la seva proximitat a la Costa Daurada, els jugadors i els espectadors poden gaudir d’una jornada esportiva única amb el teló de fons de les platges daurades i el mar Mediterrani. Aquesta ubicació pintoresca no només fa que els partits siguin emocionants sinó que també proporciona un entorn relaxant per gaudir de la natura.

El Salou Academy Rugby Club no només és un referent esportiu a la regió, sinó que també és un actiu vital per a la comunitat local. Els seus esforços per promoure l’esport, l’activitat física i els valors de treball en equip no passen desapercebuts. Els esdeveniments esportius com aquest no només ofereixen entreteniment per als seguidors, sinó que també impulsen l’economia local i promouen l’activitat turística a la zona de Salou i la Costa Daurada.

Si ets un apassionat del rugby o simplement busques una experiència esportiva única, no et pots perdre els partits del Salou Academy Rugby Club a Olivella. Els jugadors estan decidits a donar-ho tot i a demostrar el seu amor per aquest esport. Vine a veure el futur del rugby a Catalunya en acció i fes una ullada a l’etiqueta #SalouLiveSports per estar al corrent de les últimes notícies i actualitzacions.

En resum, el Salou Academy Rugby Club està a punt per començar una nova temporada de Touch rugby a la 2a Categoria del Touch català. L’entusiasme està als nivells més alts i el club està compromès a promoure l’esport femení i a ser un actiu essencial per a la comunitat local. No et perdis els emocionants partits que tindran lloc a Olivella i gaudeix de l’espectacle de l’esport i la bellesa de la Costa Daurada. El Salou Academy Rugby Club és una part important del paisatge esportiu a Catalunya i una font d’inspiració per als joves atletes i les dones en aquest esport apassionant.

Font: Salou Academy Rugby Club

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *