‘Salouween’ atrau millers de persones al carrer

La capital de la Costa Daurada s’ha transformat en el centre neuràlgic de les celebracions de Halloween. Amb la seva segona edició de «Salouween«, el Passeig Jaume I s’ha tornat més espectral i terrorífic que mai, atraient àvides ànimes que busquen un ambient únic per celebrar la nit més espantosa de l’any.

El detall amb què s’ha ambientat molts punts de la ciutat és senzillament impressionant. Des de penjants espectralment il·luminats fins a escultures de zombis ‘descompostos’ que semblen cobrar vida. Aquesta decoració meticulosa ha convertit Salou en un lloc d’interès no només per als residents, sinó també per a visitants, ajudant així a dinamitzar l’economia local i a omplir algunes unitats hoteleres.

Però «Salouween» no és només una festa visual. La música ressonant pels carrers, l’aroma de menjar festiu i la promesa de diversió asseguren que l’ambient estigui ple de rialles i alegria. Malgrat l’ambient de terror, l’esperit festiu és inconfusible i contagia a tothom, tant a grans com a menuts.

Amb la seva segona edició de «Salouween«, el Passeig Jaume I s’ha tornat més espectral i terrorífic que mai, atraient àvides ànimes que busquen un ambient únic per celebrar la nit més espantosa de l’any

La combinació d’una ambientació esplèndida, música, menjar i activitats posen Salou al mapa com un dels llocs imprescindibles per gaudir de Halloween.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *