Tarragona compta enguany amb sis parades de flors i deu de castanyes per Tots Sants

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Tarragona informa del dispositiu especial de trànsit desplegat per la Guàrdia Urbana, l’horari del Cementiri i el reforç dels servei d’autobusos municipals; així com les informacions referents a la venda de flors i castanyes.

Dispositiu especial de trànsit 

La Guàrdia Urbana ha preparat un dispositiu per regular el trànsit de manera fixa als accessos del cementiri amb motiu de Tots Sants, durant tota la setmana i fins al dia 2 de novembre inclòs.

Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte a l’ordenació normal. L’aparcament de vehicles davant del cementiri s’habilita per a passatgers amb mobilitat reduïda, taxis i per descàrrega de persones d’edat avançada.

El pàrquing dissuasiu estarà disponible i s’ampliarà amb les zones laterals més properes al cementiri, així com l’aparcament del pas inferior de l’autovia, en zona taronja.

L’horari del Cementiri

Fins a l’1 de novembre, inclòs, l’horari tindrà caràcter excepcional de 9 a 18 h.

El dijous dia 2 l’horari tornarà a ser l’habitual, de 9 a 15 h.

Venda de flors i castanyes

Durant aquesta setmana i fins al 2 de novembre, les persones que s’acostin al cementiri poden comprar flors a les parades ubicades a l’explanada ubicada just davant del recinte. Després del procés de sol·licituds, sis parades han estat autoritzades per l’Ajuntament per a la venda de flors durant aquests dies, en horari de 9 a 18 h.

En el cas de la cocció i venda de castanyes, l’Ajuntament ha posat a disposició, un any més, una sèrie d’espais perquè centres docents i d’educació especial, entitats i alumnes amb l’autorització corresponent del seu centre, poguessin vendre castanyes. Finalment, després del procés de presentació d’instàncies, deu sol·licituds correctament presentades per optar a una de les ubicacions aprovades han obtingut el permís respectant el rigorós ordre d’admissió i anotació i les opcions d’ubicació escollides.

El permís de les deu parades de castanyes té vigència fins al 5 de novembre i es podrà fer l’activitat de 10 a 20h. La ubicació de cadascuna de les parades es podrà consultar a la seu electrònica municipal.

Reforç en el servei d’autobusos municipals 

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) reforça les freqüències de pas de la línia L-6, amb motiu de la festivitat de Tots Sants per donar servei ampliat a aquells ciutadans i ciutadanes que es vulguin desplaçar al cementiri.

El servei ampliat es realitzarà els dies 28 i 29 d’octubre i l’1 de novembre, en el seu recorregut des de les parades de Pere Martell cap al Cementiri (parada Aqüeducte) i de tornada des del Cementiri fins a la pl. Imperial Tàrraco. Es recomana, també, fer servir la línia L-21 amb parada al “Dissuasiu Cementiri”.

Consulteu la informació actualitzada de línies i freqüències al web de l’EMT o a l’app EMTetmou.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *