Tasta Porrera 2023: una jornada de sabors i música a Porrera

El proper dissabte 11 de novembre de 2023, la localitat de Porrera es convertirà en l’epicentre de l’exquisida gastronomia i la música en directe. A partir de les 11 del matí fins les 15h, TASTA PORRERA 2023 obrirà les seves portes per oferir als visitants una experiència única plena de delicioses delícies i melodies envolventes. Aquest esdeveniment, que es realitzarà a l’ajuntament de Porrera, ha estat organitzat amb cura i dedicació per oferir una jornada inoblidable als assistents.

Gastronomia de primera amb Restastaurant Quinoa

Un dels punts destacats d’aquesta edició de TASTA PORRERA és el dinar que serà ofert pel prestigiós Restaurant Quinoa. El seu renom en el món culinari el converteix en l’elecció ideal per a satisfer les papil·les gustatives dels visitants més exigents. El dinar serà una oportunitat per degustar plats elaborats amb productes de primera qualitat i una fusió de sabors que no deixarà indiferent cap paladar.

El menú preparat per Restaurant Quinoa serà una experiència gastronòmica única que reflectirà l’essència de la cuina local i els sabors tradicionals. Els assistents podran gaudir d’una selecció de plats que capturaran l’essència de la regió i oferiran una visió única de la seva riquesa gastronòmica.

Ritme i música en directe amb Blues Colors

La música en directe també serà una part fonamental de TASTA PORRERA 2023. El grup Blues Colors, conegut per la seva energia contagiosa i les seves actuacions enèrgiques, serà l’encarregat de proporcionar l’acompanyament musical perfecte per a aquesta jornada. El seu repertori variat i les seves interpretacions apassionades captivaran l’audiència i crearan l’ambient perfecte per a aquest esdeveniment culinari.

Blues Colors, amb la seva fusió de blues, rock i altres gèneres, promet una experiència musical que farà ballar i gaudir a tots els assistents. La seva presència en l’escenari dóna a TASTA PORRERA una dimensió única que combina harmoniosament els plaers de la gastronomia i la música.

Polsera de tast i tiquet de menjar: les opcions d’entrada

Els organitzadors de TASTA PORRERA 2023 han tingut en compte les necessitats i preferències dels assistents, i per això ofereixen dues opcions d’entrada. Els visitants poden triar entre adquirir una polsera de tast o un tiquet de menjar, o fins i tot optar per ambdues opcions per a una experiència completa.

La polsera de tast té un preu de 22 € en venda anticipada i dóna accés a una selecció de vins exquisits i altament representatius de la zona. Aquesta opció permet als assistents explorar els sabors i aromes de la regió i gaudir d’una autèntica degustació de vins. És una oportunitat única per a aquells que aprecien els vins de qualitat i volen descobrir els tresors amagats de Porrera.

Per als amants de la gastronomia, el tiquet de menjar, amb un preu de 13 € tambe en cas de venda anticipada, ofereix la possibilitat de gaudir de tres degustacions de plats preparats per Restaurant Quinoa. Aquesta opció és ideal per a aquells que volen experimentar una varietat de sabors en un entorn gastronòmic únic. Cada degustació serà una immersió en la culinària local i una oportunitat de provar plats únics i deliciosos.

En resum, TASTA PORRERA 2023 promet ser una jornada inoblidable que combina la millor gastronomia local amb música en directe. Els visitants tindran l’oportunitat de gaudir dels sabors únics de Porrera i de les vibracions musicals de Blues Colors. Amb opcions d’entrada flexibles i una atmosfera festiva, aquest esdeveniment és una cita imperdible per a tots els amants de la bona cuina i la música en directe. No deixeu passar aquesta oportunitat única de viure una experiència única a Porrera.

Font: Ajuntament de Porrera, Associació Cellers de Porrera

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *