Ascó, F.C. A vs. Vilanova Geltrú C.F. A: La Crònica d’una Jornada Èpica

Temporada 2023-2024 – Primera Catalana, Grup 3. Data: 28 d’octubre de 2023. Hora: 16:00 h

La jornada 7 de la Temporada 2023-2024 de la Primera Catalana – Grup 3 va deixar els aficionats del futbol en estat de xoc. El Camp de Futbol Mpal. d’Ascó Annex va ser l’escenari d’un emocionant duel entre l’ascó, F.C. A i el Vilanova Geltrú C.F. A, un partit que va deixar una empremta profunda en els espectadors presents.

El partit

El partit va començar amb gran expectació. Ambdós equips estaven decidits a guanyar i això es va reflectir en el joc des del xiulet inicial. El Vilanova Geltrú C.F. A va demostrar la seva superioritat gairebé de seguida amb un gol d’entrada. Marc Prat Vidal va ser l’encarregat de posar el 0-1 al marcador als 6 minuts, donant als visitants una avantatge primerenca.

La primera meitat va continuar amb una gran pressió del Vilanova Geltrú C.F. A. Naoufal Talkam va fer el 0-2 als 28 minuts, posant l’ascó, F.C. A en una situació encara més complicada. Els visitants estaven en plena forma i dominaven el partit.

El segon temps no va ser diferent. Marc Prat Vidal va afegir un altre gol al seu compte personal als 60 minuts, portant el marcador a un aclaparador 0-3. L’ascó, F.C. A va intentar reaccionar i finalment va aconseguir marcar un gol, gràcies a Joan Roca Farnos als 73 minuts. Malauradament, aquest esforç va ser insuficient per canviar el rumb del partit.

Els Titulars de l’Ascó, F.C. A

L’ascó, F.C. A va alinear els següents jugadors com a titulars:

 1. Diego Alejandro Pérez Toro
 2. Eric Roda Falcó
 3. Sergio Cáliz Lamas
 4. Guillem Fàbregas Solorzano
 5. Enric Cubells Guasch
 6. Joan Roca Farnos
 7. Marc Blanch Alcoverro
 8. Franco Magno
 9. Roger Carrió Llados
 10. Humbert Mallafé Cros
 11. Yeray Fité Martínez

Suplents de l’Ascó, F.C. A

L’ascó, F.C. A va comptar amb els següents jugadors suplents:

 1. Alejandro Rodenas Huertas
 2. Albert Roca Farnos
 3. Marcel Meseguer Cervelló
 4. Joaquim Cardona Crespo
 5. Mark Nallen Ayomide Adeyi Taiwo
 6. Facundo Garcia Michero
 7. Jawad Chellay
 8. Kabir Nath
 9. Armand Fuster Cuevas

Els Titulars del Vilanova Geltrú C.F. A

Per al Vilanova Geltrú C.F. A, els jugadors titulars van ser:

 1. Albert Alfonso Cambrón
 2. Alex Saldaña Cuadras
 3. Roger Peña Domingo
 4. Aleix Semur Faehnrich
 5. Sebastian Echavarría Buitrago
 6. Bilal El Bakkali
 7. Matthew Clewley
 8. Marc Prat Vidal
 9. Naoufal Talkam
 10. Ibrahima
 11. Oriol Codina Ruiz

Suplents del Vilanova Geltrú C.F. A

El Vilanova Geltrú C.F. A va tenir els següents jugadors suplents:

 1. Valentín Volpi Solé
 2. Albert Vega Saladie
 3. Mouhamed Ndiaye
 4. Rolando Joel
 5. Omar Bouzzi
 6. Carlos Marcelo Barrios Barrientos
 7. Marc Lopez Irimia
 8. Dai Sasahara
 9. Ian Alvarez Garcia

El Desenvolupament del Partit

El partit va ser intens des del primer xiulet de l’àrbitre. El Vilanova Geltrú C.F. A va demostrar la seva habilitat i va aconseguir una victòria convincent. Malgrat els esforços de l’ascó, F.C. A, els visitants van ser superiors en gairebé tot moment.

Les Substitucions

Durant el partit, es van produir diverses substitucions que van intentar canviar el rumb del joc. Eric Roda Falcó va ser substituït per Albert Roca Farnos als 13 minuts. També es van produir substitucions en el Vilanova Geltrú C.F. A: Marc Prat Vidal va ser rellevat per Ian Alvarez Garcia i Ibrahima per Valentín Volpi Solé als 66 minuts. Bilal El Bakkali va ser reemplaçat per Omar Bouzzi i Oriol Codina Ruiz per Marc Lopez Irimia als 78 minuts. Finalment, Naoufal Talkam va ser substituït per Carlos Marcelo Barrios Barrientos als 82 minuts.

Les Targetes

El partit va ser intens i les targetes no van faltar. Enric Cubells Guasch de l’ascó, F.C. A va rebre una targeta groga als 47 minuts, seguit de Yeray Fité Martínez que va rebre una targeta groga als 57 minuts. Alejandro Rodenas Huertas va veure una targeta groga als 60 minuts, al costat d’Albert Roca Farnos. Franco Magno va ser sancionat amb una targeta groga als 80 minuts. Pel Vilanova Geltrú C.F. A, Bilal El Bakkali va rebre una targeta groga als 62 minuts, mentre que Aleix Semur Faehnrich va ser amonestat als 85 minuts.

Àrbitres

L’àrbitre principal del partit va ser Marc Esteban Bote de Lleida, assistit per Pol Puiggros Castello i Blanca Sabate Charles, també de Lleida.

Els Gols

El marcador va quedar de la següent manera:

 • 0 – 1: Marc Prat Vidal als 6 minuts
 • 0 – 2: Naoufal Talkam als 28 minuts
 • 0 – 3: Marc Prat Vidal als 60 minuts
 • 1 – 3: Joan Roca Farnos als 73 minuts

L’Estadi

El Camp de Futbol Mpal. d’Ascó Annex va ser l’escenari d’aquest emocionant partit, que va deixar els aficionats expectants per als pròxims enfrontaments.

En resum, el Vilanova Geltrú C.F. A va aconseguir una victòria contundent contra l’ascó, F.C. A en aquesta jornada de la Temporada 2023-2024 de la Primera Catalana – Grup 3. Amb un marcador final de 1-3, els visitants van demostrar el seu domini en el camp i es van endur els tres punts a casa. La competició continua i els equips estan preparats per afrontar nous reptes i emocionants partits a mesura que avancem en la temporada.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *